Timisoara

Anunt Diamant Claudia Nastacă

Claudia Nastacă - organizator de cursuri din Timisoara pentru copii, ateliere pentru copii

Friday Night Dances - Fusion

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 10 ani si 8 luni
Vizualizari
1217

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 10 octombrie 201421:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

In cadrul Festivalului International de dans va invitam la o seara cu totul speciala: Friday Night Dances. In cadrul acestei serate toti cei prezenti, au posibilitatea sa danseze pe ritmurile dansurilor prezente in festival: dans de societate, tango argentinian si dansuri caraibiene. Pe langa ocazia de a fi toti impreuna intr-o petrecere pe cinste, avem posibilitatea de a ne bucura de show-rile dansatorilor invitati. Intr-un stil Fusion, vom beneficia de demonstratii de: Dans Sportiv, Tango Argentinian, Street Dance, Dans Contemporan, Dansuri Caraibiene.

Gazdele noastre, Hotel Senator, ne vor pregati un bufet suedez delicios, iar la barul de cocktail-uri vom avea parte de show-uri de preparare cocktail si de cele mai inedite bauturi.

Multe surprize, toate in pasi de dans, ne asteapta la cea mai mare petrecere a festivalului. Va asteptam cu voie buna pentru a crea impreuna momente de neuitat. Costul biletului: 60 lei (loc la masa+bufet suedez)

Filtre eveniment

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/