Timisoara

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Fronturi de mobila MDF

Fronturi de mobila MDF

Detalii anunt

Telefon
0751307310, 0751307312
Social links
Categorie
Anunturi mobila si accesorii
Modificat
acum 11 luni si 1 saptamana
Apartine de
Protege Parol
Vizualizari
3176

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Fronturi de mobila MDF

Reinoieste mobila de bucatarie. Fronturile de mobila din MDF sunt solutia castigatoare! Fronturile de mobila din MDF pot conferi mobilei tale un nou aspect modern, in pas cu ultimele tendinte. Paleta de culori, 57 la numar, precum si cele 33 tipuri de frezare ale fronturilor mate acopera nevoia de stil si eleganta unei amenajari clasice sau moderne a celor mai pretentiosi dintre beneficiari.

Calitatea produsului se situeaza mult deasupra concurentei. Seriozitatea livrarilor, intervalul scurt si exact de realizare, lipsa oricarei sincope au facut din compania cea mai buna si cea mai respectata in acest domeniu de activitate.

Foloseste materiale de calitate ridicata: mdf-ul, suportul, cat si foliile (produse in Germania) precum si tehnologie moderna care asigura o inalta calitate a produsului finit.

Pentru cei care doresc si accesorii de mobila, le punem la dispozitiei: Balamale mobila, Cosuri gunoi incorporabile, Manere mobila, Organizatoare sertare, Panouri mobila debitate, Prize incorporabile, Scurgatoare vase, Sine sertare, Sisteme glisare usi, Sisteme suspendare mobila.

Anunt Diamant Euroinstal - Bulevardul Liviu Rebreanu

Euroinstal Timisoara - Bulevardul Liviu Rebreanu
https://euro-instal.ro