Timisoara

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Fundațiile de tineret din întreaga țară reunite la Timișoara

Detalii stire

Categorie
Stiri eveniment
Modificat
acum 2 ani si 2 luni
Vizualizari
440

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

În weekendul 26-27 martie, fundațiile județene pentru tineret, precum și cea Municipiului București s-au reunit la Timișoara în cadrul Adunării Generale a Fundației Naționale pentru Tineret, precum și pentru conferința de deschidere a proiectului „Revitalizarea sectorului de tineret din România”. În cadrul celor 2 evenimente au fost prezente un total de 17 fundații de tineret, cu un total de 50 de reprezentanți ai sectorului de tineret din întreaga țară, precum și invitați locali sau naționali cu atribuții în zona vizată.

Evenimentul de lansare a proiectului „Revitalizarea sectorului de tineret din România” a cuprins prezentarea întregului proiect și a activităților ce se vor desfășura pe parcursul a celor 30 de luni de implementare. De asemenea, au fost alături partenerii din cadrul proiectului: Fundația Națională pentru Tineret, Grupul PONT și Newschool, din Cluj și Norvegia, care au punctat importanța readucerii în prim plan a fundațiilor de tineret în plan local și național.

În cadrul Adunării Generale a Fundație Naționale pentru Tineret, desfășurată pe parcursul celor 2 zile, s-au desfășurat sesiuni de lucru pentru reprezentanții structurilor, unde au dezbătut provocările cu care se confruntă, precum și moduri în care pot fi soluționate acestea. Mai mult, în cadrul sesiunii de Adunare Generală, Fundația Județeană pentru Tineret din Hunedoara – structură care a fost revitalizată de către organizațiile de tineret, a devenit membru al Fundației Naționale pentru Tineret.

Mai multe detalii despre proiect puteți găsi accesând spatiupentrutineri.ro.

Proiect derulat de Fundația Județeană pentru Tineret Timiș, în parteneriat cu Fundația Națională pentru Tineret, Grupul PONT și Newschool, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Scopul proiectului este a crește capacitatea, sustenabilitatea fundațiilor pentru tineret, precum și dezvoltarea serviciilor suport pentru ONG-urile de tineret aflate în aceeași regiune.

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro