Timisoara

Fusion Towers - un nou ansamblu rezidențial în Iași cu apartamente de 1, 2 sau 3 camere

Fusion Towers – un nou ansamblu rezidențial în Iași cu apartamente de 1, 2 sau 3 camere

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 3 ani si 10 luni
Vizualizari
407

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Liniștea zonei în care trăiești, spațiul generos al încăperilor, compartimentările inteligente au devenit nevoi de bază a celor care doresc să își cumpere o locuință. Astfel, Fusion Towers din Iași propune celor interesați un NOU complex rezidențial cu apartamente de 1, 2 și 3 camere care datorită poziționării excelente pe șoseaua Nicolina, una din cele mai căutate zone ale orașului, oferă confortul și intimitatea de care este nevoie.

Fusion Towers îmbină perfect esteticul cu funcționalitatea și stilul de viață lipsit de griji, oferind câteva dintre dintre cele mai avantajoase locuințe noi din oferta de imobiliare Iași de la momentul actual.

Întreg ansamblul rezidențial deține o arhitectură modernă care îmbină suprafețe generoase, compartimentări moderne și aspect luminos, iar materialele folosite și atenția la detaliile de execuție a finisajelor determină calitatea construcției.

Complexul este constituit din 5 blocuri turn cu 10 etaje și pune la dispoziția celor interesați în jur de 300 de apartamente noi. Primul turn care se apropie cu pași repezi de finalizare va fi dat în folosință în curând, în data de 1 decembrie 2018. 46 de beneficiari se vor putea bucura de o nouă locuință în această locație.

1170 euro/ mp este prețul minim cerut de dezvoltatori pentru cei care achită integral imobilul. Cine nu deține întreaga sumă odată, poate alege ca și alte modalități de plată, obținerea unui credit bancar sau plătirea ratelor direct la constructor. Este important de știut că prețul pe mp se modifică în cazul apelării la aceste metode. Mai multe detalii despre prețuri și modalități de plată găsești pe pagina web www.fusion-tower.ro

Oricum, apartamentele cu o singură cameră au o suprafață cuprinsă între 37 mp și 43.17 mp iar prețul lor variază între 35.320 euro și 50.508 euro. Apartamentele cu 2camere au o suprafață cuprinsă între 40.59 mp și 63.25 mp, prețul lor putând fi cuprins între 45.215 euro și 63.987 euro. Apartamentele cu 3 camere au suprafețe mult mai mari, între 64.85 mp și 80.10 mp, putând costa între 68.735 euro și 93.717 euro.

În preajma ansamblului de locuințe este prezent Spitalul Providența, un parc perfect pentru recreere în care te poți bucura de spațiile verzidar și o stație de unde se pot lua mijloacele de transport în comun pentru a ajunge în principalele puncte de interes ale orașului. De asemenea, noile locuințe sunt în apropierea școlilor, a instituțiilor publice, a supermarketurilor iar la 5 minute distanță se află una dintre cee mai importante galerii comerciale din zona Moldovei.

Două aspecte importante care merită luate în considerare la luarea deciziei de a cumpăra o nouă locuință sunt reprezentate de spațiul de joacă pentru copii amenajat pe o suprafață mare în apropierea imobilelor dar și de parcarea subterană și cea exterioară unde proprietarii își pot lăsa mașinile în siguranță.