Timisoara

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro

Future Trip va crea experiențe de neuitat pentru cei care vor participa la evenimentele sale

Future Trip va crea experiențe de neuitat pentru cei care vor participa la evenimentele sale

Detalii articol

Social links
Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 11 luni si 13 ore
Vizualizari
378

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Future Trip este un proiect românesc, un nou brand de evenimente, care își dorește ca prin întărirea legăturilor dintre tehnologia blockchain și industria entertainment-ului să le ofere participanților de la evenimentele sale experiențe unice, pe care să și le amintească mereu și care să creeze dorința de reîntoarcere.

Aceștia își propun lansarea a 1000 de NFT-uri care să le ofere posesorilor acestora experiențe la evenimente muzicale exclusiviste, de neuitat. Muzica este un element vital al lumii în care trăim. Aceasta reprezintă momentul în care putem evada din cotidian și ne putem bucura de timp pentru noi. Printre altele muzica ne oferă și posibilitatea de a ne conecta cu alți oameni și de a crea experiențe memorabile.

Oamenii vor avea mai mereu atenția îndreptată către acei promoteri care se folosesc de cele mai noi tehnologii pentru a crea evenimente revoluționare. Trăim într-o eră a progresului și este esențial să ținem pasul cu schimbările care apar în fiecare zi. Future Trip pune nevoile clientului, mai presus de orice și dorește să creeze o comunitate bazată pe valori și dorințe comune, un loc special pentru detașare, unde muzica își are propriul său motto.

Elementele revoluționare pe care Future Trip le aduce în industria organizării de evenimente muzicale sunt modul în care participanții își pot cumpăra biletele, sistemul Cashless Eco-Friendly și ecosistemul Party to Earn. Aproape orice vă puteți imagina va fi posibil cu Future Trip: veți putea experimenta diferite genuri muzicale electronice, în locații diferite, cu configurații diferite, prin simpla achiziționare a unui NFT și participarea la eveniment. Nu trebuie să vă faceți griji pentru costurile suplimentare, deoarece acestea nu vor exista, veti primi tot ce ați ales încă de la început.

Future Trip le pune clienților săi la dispoziție multiple colecții de NFT pentru ca aceștia să poată achiziționa ce li se potrivește mai bine. Aceștia vor avea la dispoziție de la beneficii de bază, care sunt absolut necesare fiecărui participant, până la beneficii high-class, care au scopul de a crea o adevărată experiență VIP.

Participanții la evenimentele Future Trip vor avea posibilitatea, pe lângă evenimentele fizice, să participe și la evenimente virtuale prin intermediul Metaverse. Acest Metaverse se referă la o lume virtuală pe care participanții și-o pot crea cum doresc, deoarece Metaverse folosește realitatea augumentată, realitatea virtuală, diferite concepte din social media și tehnologia blockchain pentru a crea spații interactive într-o lume virtuală care să imite lumea reală, cea în care trăim.

Ecosistemul PARTY-TO-EARN le oferă posibilitatea participanților care își creează aceste evenimente virtuale, să aibă câștiguri financiare în funcție de numărul de participanți de la evenimentele sale și de timpul petrecut de aceștia acolo. Un alt câștig important pe care aceștia îl vor avea va fi recunoașterea din cadrul comunității.

În momentul în care Metaverse se va lansa în lumea Future Trip, toți cei care vor deține un NFT vor primi un anumit număr de tokens și vor avea șansa să câștige recompense prin intermediul unei aplicații, care le va lansa invitații la dans, în funcție de timpul pe care îl vor petrece dansând.

Pe lângă distracție, participanții vor avea posibilitatea să se și implice. Future Trip consideră că schimbarea pleacă din noi, astfel că 5% din încasări și 10% din royalties vor merge către o cauză non-profit pe care comunitatea o va alege.

Primul eveniment organizat de Future Trip va avea loc în Timișoara, în perioada 24-26 iunie.

În cadrul acestui eveniment va fi prezentă, pentru prima dată în România, Stella Bossi. Vor mai fi prezenți și Nusha, Anna Tur, Alex Kennon, JUST2, DU MAD și mulți alții.

Mai mai multe informații despre acest eveniment și despre comunitatea Future Trip, puteți găsi urmărind Future Trip pe rețelele lor de socializare.

https://futuretrip.io
0040 730704344

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • EM Inbound Timisoara - agentie de marketing online cu focus pe SEO. Oferim companiilor posibilitatea de a-si creste vizibilitatea in mediul online prin creare de continut unic, creare de continut si campanii pe Social Media, promovare prin campaniile de Google Ads si optimizare SEO.
  • Timisoara
  • 0770470210

Anunt Diamant ASA NST

ASA NST Timisoara - Produse si echipamente de protectie, Papetarie, Produse de curatenie, Produse food si non food, Etichete
https://asa-nst.ro