Timisoara

Gala aniversară -  “De 20 de ani, ACASA e la PENTRU VOI”

Gala aniversară -  “De 20 de ani,  “ACASA” e la “PENTRU VOI”

Detalii stire

Categorie
Stiri eveniment
Modificat
acum 2 ani si 10 luni
Vizualizari
367

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Anul acesta se împlinesc 20 de ani de la înființarea primei locuințe protejate pentru persoane cu dizabilitati intelectuale din România, locuința “DINA”.

Fundația Pentru Voi marchează acet moment, prin organizarea unei Gale aniversare, în data de 4 decembrie, orele 18, la Sala Baroc a Muzeului de Artă Timișoara. Evenimentul va cuprinde un moment aniversar „20 de ani de locuințe protejate în România” și un micro recital simfonic cu muzică de operă, în cadrul căruia vor performa și vor încânta invitații: Bianca Mihăescu – soprană, Roxana Zaharia – soprană, Cristian Duță – vioară, Fabian Alazaroae – oboi, alături de orchestra simfonică a liceului de Artă ”Ion Vidu”, sub bagheta dirijorului Radu Zaharia.

Gala este realizată în parteneriat cu Muzeul de Artă Timișoara și Liceul de Artă „Ion Vidu”.

Intrarea la eveniment se face exclusiv pe bază de invitație.

“În cei 20 de ani, Fundația “Pentru Voi” a înființat și administrează 6 locuințe protejate, care au găzduit 43 de persoane cu dizabilități intelectuale : unele venite din cămine spital, altele rămase fără sprijin părinții fiind decedați sau prea bătrâni și bolnavi pentru a le mai putea îngriji. În prezent, în locuințele protejate ale Fundatiei “Pentru Voi”, sunt îngrijite și beneficiază de suportul adecvat nevoilor lor 27 de persoane cu dizabilități intelectuale.
Acest lucru nu ar fi fost posibil fără sprijinul autorităților locale, al comunității și al mediului de afaceri din Timisoara. Le suntem profund recunoscători tuturor celor care ne-au sprijinit și ne vom bucura să îi avem, pe unii dintre ei, alături de noi la acest moment aniversar. Împreună cu oficialități și sponsori, vor fi prezenți la gală: beneficiari din cadrul locuințelor protejate, părinți, colaboratori și prieteni ai fundației”, a declarat Laila Onu, Director general al Fundației “Pentru Voi”.