Timisoara

Gala poveștilor de succes din educație - O școală a colaborării

Gala poveștilor de succes din educație- O școală a colaborării-

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 4 ani si 3 luni
Vizualizari
610

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Care este cel mai mic lucru care poate îmbunătăţi calitatea vieţii în oraşul nostru? Care sunt pașii realizabili în schimbarea sistemului de educație și orientarea lui spre nevoile societății actuale? Care sunt secretele proiectelor de succes în comunitate?

Pornind de la aceste gânduri, Upgrade My City a pus orașul în mișcare încă din luna noiembrie, îndreptându-ne atenție spre patru mari domenii: urbanism, sanatate, antreprenoriat și educație. Timp de 6 luni fiecare echipa a lucrat la dezvoltarea sau implementarea proiectelor.

Ce s-a întâmplat în tot acest timp?
Interesul și preocuparea comună pentru educație ne-au adus împreună, iar țelul comun ne-a ținut uniți, astfel proiectul O ȘCOALĂ A COLABORĂRII- proiect bazat pe principiul implicării civice în sfera educațională, are scopul de a promova o educație colaborativă ca soluție a multor dificultăți regăsite în sistemul educațional românesc.

Te invităm astfel în data de 26 mai de la ora 18:00 la Hotel Boavista pentru a descoperi O școală a colaborării-Gala poveștilor de succes din educațieși a scoate la iveală acele lucruri frumoase care se întâmplă în acest domeniu.

Am căutat povești care merită date mai departe, am găsit instituții cu deschidere, oameni care nu și-au pierdut încă speranța și ai căror inima mai bate încă pentru un sistem de educație diferit, am întâlnit profesori cu visuri mărețe, ONG-uri care își doresc să contribuie și am constatat că prin conectare și implicare, putem construi comunități unite, orientate spre educație, care vor genera pe termen lung evoluția întregii societăți.

Pentru că poveștile ne pot ajuta să înțelegem mai bine, să găsim inspirație și încredere, ne pot motiva, forma și transformă vă invităm la Gala poveștilor de succes din educație. Credem că împărtășirea poveștilor noastre poate fi un punct bun de plecare în ceea ce privește începutul acestei mișcări.

Vei asculta povesti frumoase din experiente personale, vei putea vorbi cu oameni implicati, vei descoperi lucruri noi si vei gasi motivatie si un mediu pozitiv si prietenos

Pentru a-ti asigura locul la eveniment, te rugam sa completezi acest formular de inscrieri:
https://goo.gl/forms/fq3SdcaZGlCJGFyb2

Data: 26 mai 2017
Ora: 18:00-20:00
Locatie: Hotel Boavista

Va asteptam cu bucurie!
Initiativa in Educatie