Timisoara

Ganduri bune din farfurie - atelier de dezvoltare personala cu Lavinia Melania Bratu

Detalii eveniment

Social links
Categorie
Evenimente sanatate
Modificat
acum 2 ani si 10 luni
Vizualizari
699

Reprezentari

DataOraLocatie
Luni 3 iunie 201916:00- 18:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Gânduri bune din farfurie

Ceea ce introducem în organism ne afectează energia, concentrarea, starea de sănătate, iar tinerilor le influențează însăși dezvoltarea.
Ce conține mâncarea pe care o găsim în magazine? Ce scrie pe etichetă. Dar oare citim și mai ales înțelegem ce scrie pe etichete?
Cum să regândim meniul astfel încât alimentația să vină în sprijinul nostru?
Sunt o parte din întrebările la care vă vom răspunde în acest curs.

# Cursul este DESTINAT tinerilor de 14 – 24 ani ani cu deschidere spre această temă.

# CÂND?
LUNI, 3 iunie de la 16.00 la 18.00.

# SUSȚINUT de:
Lavinia Melania Bratu, dr. psiholog, bilolog, consilier nutriție, formator și speaker motivațional ”Stil de viață sănătos și echilibrat”. Editor, autor a două cărți: Dietetica - o nouă filosofie de viață - Despre schimbare, simplitatea, sănătate - vol. 1 și Hrană pentru minte, suflet și viață - vol.2. ”În mijlocul oamenilor, parcurg întreaga activitate cu credință și nădejdea în bine. Misiunea mea personala? Să cresc printre oameni și să împărtășesc cu ei echilibrul, cumpătarea, înțelegerea, cunoașterea, bucuria și recunoștința acestui dar numit VIAȚĂ. Din anul 2018 sunt lector la UMFT Timișoara, departamentul Neuroștiințe - catedra de Psihologie. Îmi doresc să fiu un bun cadru didactic dar, mai mult decât atât, îmi doresc să fiu un model de umanitate pentru studenții cu care voi lucra.”
# ÎNSCRIERI: https://forms.gle/QbxyiDUSMnKJnGVQ6
Accesul este gratuit în limita locurilor disponibile.

Detalii pe facebook: https://www.facebook.com/events/3088240484527253/

Cursul se organizează în cadrul proiectului Ce FACI, Te FACE! ce își propune să ofere un cadrul non-formal, de descoperire și dezvoltare personală, ca alternativă de petrecere a timpului liber în mod plăcut, în care tinerii cu vârsta cuprinsă între 14 și 24 de ani să își exploreze și implementeze propriile proiecte și interese cu sprijin competent.
Evenimentul se desfășoară cu sprijinul Fundației Alber, Asociației Enable Timișoara și a partenerilor ei: Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Timiș, OSUT - Organizația Studenților din Universitatea de Vest Timișoara, Fundația pentru Tineret Timiș, Lasting Group, Printopia, IHM Total Consult.
Parteneri media: TVR Timișoara, Radio Timișoara, Kiss FM, TV UVT, TION, Timișoreni, Official Media, Știri pentru copii.