Timisoara

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com

Gard electric pentru câine: animalul de companie va fi mereu în siguranță

Gard electric pentru câine: animalul de companie va fi mereu în siguranță

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
513

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Prietenii necuvântători ne bucură zilele prin întâmpinările lor călduroase și fac parte din viață noastră la fel că apropiații umani. Un gard electric pentru câine va proteja animalele de companie în același timp în care acestea vor fi libere.

Din ce în ce mai multe persoane au simțit nevoia de a avea alături un animal de companie. Printre cele mai des întâlnite animale de companie sunt căinii și pisicile. Despre pisici se cunoaște foarte bine faptul că sunt curioase și dornice de explorare, iar despre căini, că sunt credincioși și loiali.

Nu vă bazați însă doar pe atașamentul pe care îl dezvolta instinctual un câine fata de dumneavoastră, locul în care a crescut și membrii familiei. Un câine poate deveni la fel de curios precum o pisică sau poate fi atras să plece de pe teritoriul sau. Din nefericire, din cauza unor neatenții, astfel de situații pot avea un final nefercit.

Pentru a avea în permanența câinele protejat, însă liber să alerge și să exploreze prin curte sau țarc, un fir gard electric este elementul necesar ce garantează acest lucru. Firele sunt special adaptate pentru căini, astfel că rezistentă de rupere pe care vă trebui să o alegeți este de aproximativ 100 de kilograme.

Cum funcționează un gard electric?


Gardurile electrice pentru animale sunt un concept ce a prins din ce în ce mai mult la crescătorii de animale sau proprietarii de animale de companie. În ambele cazuri, un gard electric poate fi sprijinul ideal pentru a vă feri de circumstanțele nefericite pe care le-ați putea suporta în cazul în care animalul iese din spațiul său.

Sistemul gardului electric conține un generator de impulsuri special adaptat pentru căini. Puterea pe care acesta o transmite către animale, este mică, aproximativ 1-2 Joule. Totuși, este ideal că acest generator de impulsuri să fie adaptat în funcție de blana câinelui.

Mai exact, pentru căinii cu blana mai mari, ar fi ncesar un aparat cu o putere medie, respectiv 2-4 Joule. Pentru căinii cu firul de blana scurt și subțire, este suficient intervalul menționat anterior. Astfel, rasa și înălțimea câinelui nu este neapărat relevantă în alegerea generatorului de impulsuri. Mai mult, acesta ar trebui ales în funcție de tipul de blana și nu neapărat de rasa.

Ceea ce este de reținut în cazul unui gard electric câine este faptul că acesta nu vă afecta nicio secundă integritatea corporală sau sănătatea animalului. Gardurile trimit impulsurile pentru a ține animalele la distanta și nu pentru a le răni în vreun fel.

Gardurile electrice funcționează în doua direcții foarte importante pentru proprietarul animalului sau animalelor, după caz. În primul rand, căinii vor fi îndepărtați de posibilitatea de a evada sau de a-și caută soluții pentru a evada. Astfel, ei vor fi ținuți într-un mediu sigur, respectiv spațiul destinat lor.

În al doilea rând, însă la fel de important, animalele sălbatice sau animalele străine care dau târcoale locului nu vor putea ajunge la animalele dumneavoastră. Ele vor fi în perfecta siguranță atât timp cât funcționează gardul electric.

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro