Timisoara

Gratuit O nouă aplicație ortodoxă gratuită: Lumea ortodoxiei

Aplicația conține: calendar ortodox 2019-2030, biserici / mănăstiri din România, biblia ortodoxă, bibliotecă ortodoxă (acatiste, tropare, viețile sfinților, proloage, predici, tâlcuiri, filocalia etc.)

Gary McKee, 365 maratoane impotriva cancerului intr-un singur an

Gary McKee, 365 maratoane impotriva cancerului intr-un singur an

Detalii stire

Categorie
Stiri social
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Apartine de
SEO Power
Vizualizari
315

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Un britanic si-a propus ca in anul 2022 sa stranga un milion de lire sterline pentru lupta impotriva cancerului si acesta a reusit sa isi atinga marele obiectiv. Pentru asta, el a alergat 365 de maratoane in fiecare zi a anului trecut, devenind cunoscut la nivel international.

Numele acestui luptator este Gary McKee, care la 53 de ani a reusit sa incheie 365 de maratoane, intr-un singur an, alergand in total peste 15.000 de km. La ultima sa cursa, el a fost asteptat de cativa suporteri, in apropierea locuintei sale.

Gary McKee, tatal a trei copii, a muncit in greu pentru a-si atinge obiectivul: sa stranga un milion de lire sterline pentru a sprijinii pacientii bolnavi de cancer. Dupa 365 de maratoane, cifrele bancare indicau 1,13 milioane de euro, suma care continua sa creasca. Dupa reusita sa, aceasta si-a exprimat emotiile pe Twitter unde a scris “Uau”, mesaj care a starnit o multime de reactii din partea suporterilor.

Acest erou a mai incercat si in trecut sa stranga fonduri pentru organizatii caritabile. Asa a ajuns sa traverseze Brazilia pe bicicleta, o calatorie plina de provocari in care a urcat pe Kilimanjaro si a vaslit distante uimitoare. In 2017, Gary a alergat 100 de maratoane in 100 de zile, iar in 2021, 110 maratoane, in tot atatea zile. Toate acestea, l-au pregatit pentru anul 2022 in care a reusit sa stranga o suma uriasa de bani in scopuri caritabile.

In anul 2022, Gary a avut nevoie de 22 de perechi de pantofi de alergare pentru a reusi sa isi indeplineasca scopul maret. Astfel, a reusit sa faca fata tuturor obstacolelor si sa duca la bun final “provocarea” de a strange 1 milion de euro pe care ulterior sa ii doneze.

Sportivului i s-au alaturat si alte persoane, dornice sa alerge in scopuri caritabile, printre care se numara si antrenorul englez de rugby Kevin Sinfield. Acestia au apreciat cauzele pentru care lupta Gary si au ales sa ii fie alaturi in incercarea sa de a obtine 1 milion de euro.

Gary McKee a afirmat intr-un interviu BBC, ca la incheierea ultimului maraton din 2022, a avut parte de o sustinere uriasa din partea oamenilor, uimiti de determinarea sportivului. Chiar daca vremea nu a fost una avantajoasa, strazile au fost pline de lume, care aplauda si striga pentru a-l incuraja pe Gary.

Sportivul a facut cateva declaratii si pentru site-ul reunnersworld.com, in care afirma ca omologarea reusitei sale nu este un obiectiv pentru el si ca ce conteaza cu adevarat este ajutorul pe care il acorda oamenilor, nu recordurile.

Vrei sa afli pentru ce cauze lupta Gary? Pe 6pm a aparut stirea cu britanicul!


Gary McKee este un erou care si-a intrecut limitele pentru a reusi sa le acorde oamenilor bolnavi de cancer ajutorul la care acestia nici nu mai indrazneau sa viseze. Banii pe care i-a strans pe parcursul maratoanelor la care a participat au reusit sa contribuie la salvarea multor vieti si sa le dovedeasca pacientilor ca inca mai exista speranta, ceea ce le-a dat acestora curajul sa lupte.

Daca vrei sa citesti mai multe detalii despre fascinanta poveste a lui Gary McKee, pe 6pm a aparut stirea cu britanicul.

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com