Timisoara

Găseste stilistul preferat în propriul telefon, cu ajutorul lui Stailer

Găseste stilistul preferat în propriul telefon, cu ajutorul lui Stailer

Detalii

Categorie
Stiri Tehnologie
Modificat
acum 6 luni si 2 zile
Vizualizari
429

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Aspectul fizic este unul dintre interesele principale pentru majoritatea oamenilor. Totuși programările la salon pot fi o adevarată bătaie de cap. Deseori este dificil tot procesul care duce la momentul propriu-zis, de a fi la salon, pentru a beneficia de serviciile lor.

Indiferent dacă este vorba de bărbați sau de femei, fiecare prezintă propria necesitate de a se îngriji cu privire la aspectul fizic. Lunile de lockdown au scos în evidență importanța acestor saloane în viețile oamenilor. Atunci când este nevoie de o tunsoare din cauza vârfurilor prea arse sau de un barber shop nu se prea pot amâna aceste lucruri.

Tunsoarea favorită la doar un click distanță

Apelul telefonic la salon poate fi întâmpinat deseori de o amânare sau pur și simplu nu se răspunde la telefon din cauza lipsei de timp. Având în vedere aceste aspecte, a dezvoltat o aplicație care permite realizarea unei programări prin doar câteva click-uri de pe propriul telefon.

Indiferent de orașul de porveniență, această aplicație oferă posibilitatea de a alege locul, stilistul, data și ora la care dorește orice persoană să se programeze pentru o întâlnire cu un stilist. Stailer este o platformă foarte ușor de folosit care permite obținerea de programări la salon și care are instalat un reminder care trimite mesaj în ziua și ora la care alege clientul, pentru a nu uita de programare.

Pe aceeași platformă se pot face și programări pentru persoanele dragi și orice modificare se poate anunța. În funcție de programul clientului acesta își poate alege ora și data la care poate ajunge în funcție de momentele libere ale stilistului. Acest procedeu economisește timp și reprezintă un mod mai flexibil de a gestiona orice programare. Mai mult decât atât, este o platformă care se poate utiliza gratuit și la care se beneficiază de toate ofertele.

Același salon, mai multe programări

Din cauza lipsei de timp nu toată lumea reușește să obțină tot ce își dorește și anume o schimbare completă de look, cu tot cu tunsoare, manichiură, make-up și stilizare sprâncene de exemplu. Cu ajutorul lui Stailer se pot obține programări una după alta la același salon unde se poate beneficia de orice metodă de înfrumusețare vrea clientul, fără a fi nevoit să se deplaseze spre salon în zile diferite.

În cazul în care intervine orice problemă sau clientul se răzgândește cu privire la porgramare aceasta se poate anula tot cu ajutorul aplicației. La fel este și în cazul în care stilistul nu-și mai poate onora programarea, clientul este anunțat și reprogramat în funcție de dorințele acestuia.

Digitalizarea diferitelor servicii economisesc timp și fac viața mai ușoară. Tot ceea ce ține de aspectul fizic al unei persoane este important și nu trebuie ignorat sau amânat din cauza diferitelor motive, de aceea Stailer a conceput această platformă care premite satisfacerea nevoilor fără a fi nevoie de timp extra pentru stabilirea detaliilor de programare.

Contact:

support@stailer.ro


Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306