Timisoara

GazonSportiv.ro si cel mai bun gazon sportiv artificial

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 6 ani si 10 luni
Vizualizari
911

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Practicarea sporturilor implica anumite exigente in ce priveste amenajarea la standarde moderne a suprafetelor sportive, iar alegerea gazonului artificial sintetic (www.gazonsportiv.ro) in defavoarea celui natural este o decizie bine fundamentata.

De ce sa alegem gazon sintetic

Gazonul natural pentru competitii sportive complexe si care sa reziste unui trafic intens, cu o frecventa ridicata, necesita o procedura de obtinere de lunga durata. In plus, gazonul natural cu destinatie sportiva are nevoie de o perioada de refacere.

Daca dorim o lucrare durabila si de calitate, obtinuta rapid, cu costuri rezonabile, atunci trebuie sa ne orientam spre montarea de gazon sintetic. Avantajele acestei optiuni in constructia de terenuri sportive sunt dintre cele mai obiective, in raport cu restrictiile impuse de gazonul natural.

Specialitatea firmei noastre este amenajarea de baze sportive pentru fotbal, tenis, handbal, baschet, volei, prin acoperire cu gazon artificial sintetic, precum si comercializarea de gazon sintetic cu scop decorativ si sportiv.

Specialistii nostri asigura montajul gazonului sintetic, iar firma ofera garantie pentru terenul respectiv in functie de natura materiei prime utilizata, respectiv polietilena sau polipropilena, de care depinde dimensiunea si caracteristicile firului sintetic de iarba.

Beneficii si avantaje ale gazonului sintetic

Tendinta la nivel international este alegerea gazonului sintetic pentru amenajari sportive de orice dimensiune. Caracteristicile actuale ale gazonului sintetic ofera performante sportive asemanatoare cu cele ale gazonului natural, dar producatorii asigura o serie de alte avantaje incontestabile.

Printre acestea se numara faptul ca suprafata de joc poate fi folosita in orice anotimp. Datorita rezistentei gazonului sintetic si a aspectului identic natural, terenul de joc are un aspect impecabil care se obtine cu costuri de intretinere considerabil reduse. Rezistenta gazonului sintetic, precum si conditiile de joc oferite, permit utilizarea acestui tip de gazon atat pentru terenurile de amatori, cat si pentru cele de profesionisti.

Personalizarea gazonului sintetic

Investitia intr-un teren amenajat cu gazon sintetic este perfect amortizata datorita rezistentei la conditiile meteo si a aspectului sau permanent verde. Aspectul, desimea si lungimea ”firului de iarba” sintetic poate fi comandat de catre beneficiar, respectiv poate fi personalizat in functie de destinatia terenului pentru a corespunde tipului de competitie sportiva pe care o va gazdui.Personalizarea unui gazon sintetic devine astfel o optiune care depinde inclusiv de incinta, acoperita sau descoperita unde va fi montat, precum si de marcajele specifice fiecarui sport.

Un alt avantaj incontestabil in raport cu gazonul natural este timpul de montare, dupa ce suprafata care trebuie amenajata a fost prelucrata in mod corespunzator. Operatiunea de montare a gazonului sintetic este executata in mod profesionist, cu utilaje corespunzatoare, intr-un timp foarte scurt.Bottom of Form

Gazonul sintetic in amenajari rezidentiale si intretinerea acestuia

Acoperirea cu gazon sintetic este o alternativa nu numai pentru suprafetele sportive, ci si pentru cele cu destinatie rezidentiala. Din punct de vedere estetic, rezultatul este peste asteptari, deoarece un gazon sintetic isi pastreaza culoarea tot timpul anului, in conditiile unei durabilitati garantate de catre producator.

Suprafetele acoperite cu gazon sintetic, indiferent de destinatia lor, au nevoie de o minima intretinere periodica. Astfel, acesta are nevoie doar de aspirarea frunzelor si a gunoaielor si de o usoara periere pentru improspatarea aspectului.