Timisoara

Germana pentru copii cu jocuri si distractie

Detalii curs

Categorie
Cursuri educatie
Locatie
Centrul Cultural German
Modificat
acum 2 luni si 2 saptamani
Vizualizari
1486

Voteaza & Distribuie

Prezentare curs

Cursuri de limba germană pentru copii între 4 și 10 ani Înscrieri: 21. - 25.09.2015, orele 12.00 - 18.00 | Testări de plasare la nivel: pe bază de programare telefonică în prealabil

Dacă doriţi ca pe parcursul anului școlar copilul dumneavoastra să își aprofundeze cunoștințele de limba germană în timpul liber, Centrul Cultural German Timișoara este opțiunea ideală.

În luna septembrie 2015 va începe un nou curs de limba germană special conceput pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 şi 10 ani. Acesta va avea o durată de zece săptămâni și va cuprinde – în funcție de categoria de vârstă – una sau două întâlniri săptămânale. Cursul nu va fi intrerupt pe perioada vacanței.

Înscrierile pentru curs vor avea loc în perioada 21 – 25 septembrie în intervalul 12.00 – 18.00. Înscrierile vor avea loc în prezența părintelui sau a tutorelui la sediul CCG. Testările de plasare la nivel se fac doar pe bază de programare telefonică în prealabil.

Acest curs oferă copiilor dumneavoastră posibilitatea de a învăța şi exersa limba germană în mod neîntrerupt chiar şi în timpul vacanţei prin intermediul multor activități antrenante privind cultura şi civilizaţia germană (jocuri, cântece, poezii şi mini-proiecte).

Filtre curs

Tip curs: Limba germana copii