Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal - Giroc

Euroinstal Giroc - boilere, centrale termice, sisteme de incalzire
https://euro-instal.ro

Gestionarea consumului de energie pe timp de vară

Gestionarea consumului de energie pe timp de vară

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Vizualizari
358

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

În lunile mai calde de vară, avem tendința de a folosi mai puțină electricitate. Oprim căldura, facem dușuri răcoroase, evităm utilizarea luminilor întreaga zi și petrecem cât mai mult timp în aer liber. Cu toate acestea, mai există câteva modalități prin care putem reduce factura de energie electrică. Răcorirea casei în mod natural, utilizarea ventilatoarelor, evitarea folosirii electrocasnicelor în mod frecvent, pot fi de ajutor în gestionarea consumului de energie.

Răcorește-ți casa în mod natural

În România, verile sunt extrem de călduroase. În mod obișnuit, prima reacție este aceea de a porni aerul condiționat. Poți face acest lucru pentru câteva minute, pentru o senzație de răcoare pe moment. În același timp, există o modalitate ieftină de a te răcori: deschide toate ferestrele din casă. Se va crea un flux de aer natural, care poate împrospăta atmosfera. Trage draperiile pentru ca lumina soarelui să nu încălzească locuința.

Folosește ventilatoare pentru împrospătarea aerului

Spre deosebire de aerul condiționat, utilizarea unui ventilator este mult mai ieftină. Deși nu produc aer, ventilatoarele pot mișcare aerul din interior, pentru o senzație de răcorire. Fluxul de aer creează un efect de răcire a aerului, care te poate ajută să te simți mai confortabil. Atunci când ieși din casă, oprește ventilatoarele. Nimeni nu va profita de efectul de aer rece și vor consuma curent.

Gestionează temperaturile ridicate din casă folosind inteligent electrocasnicele


Locuințele moderne dispune de electrocasnice moderne, care sunt special concepute pentru a economisi energie. Cu toate acestea, deși poate părea nesemnificativ, prin deconectarea electronicelor pe care nu le folosești, evitarea deschiderii în mod frecvent a frigiderului, gătirea mai des pe plită și evitarea folosirii cuptorului, spălarea rufelor cu apă rece și uscarea lor în aer liber, pot ajuta la economisirea energiei. Toate aceste obiceiuri sunt atât consumatoare de energie, cât și furnizoare de căldură. Interiorul locuinței se va încălzi și va fi nevoie să pornești aerul condiționat.

Economisește bani la factura de energie pe tot parcursul anului

Nu trebuie să acorzi o atenție deosebită privind consumul de energie doar pe timp de vară. Economiile de energie te vor ajuta să economisești bani pe tot parcursul anului. Evită folosirea aerului condiționat în mod frecvent, decorează ferestrele cu draperii izolate și utilizează în mod inteligent termostatul, pentru a menține o temperatură adecvată atât pe timp de vară, cât și iarna.

Totodată, un alt obicei inteligent, constă în transmiterea indexului la gaze în fiecare lună. Astfel vei avea o vedere mai clară asupra consumului de energie lunar și vei putea gestiona cu ușurință utilizarea electrocasnicelor. În același timp, vei putea economisi bani, fiindcă nu va fi nevoie să plătești o factură mai mare, tot la trei luni, cu un consum estimat de către compania furnizoare de energie.

Zilele fierbinți de vară pot îngreuna semnificativ factura. Acordând atenție nevoilor zilnice și punând în aplicare sfaturile de mai sus, poți gestiona cu ușurință consumul de energie în anotimpul călduros.

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro