Timisoara

Ghid turistic in Timisoara vorbitor de limba engleza, italiana si franceza

Ghid turistic in Timisoara vorbitor de limba engleza, italiana si franceza

Detalii

Categorie
Oferte / Pachete Turistice
Modificat
acum 2 ani si 1 luna
Apartine de
Han Mirela - ghid turistic
Vizualizari
1409

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Ghid turistic in Timisoara vorbitor de limba engleza, italiana si franceza

Ghid turistic in Timisoara, ofer circuite turistice persoanelor vorbitoare de limba romana, engleza, italiana si franceza. Vom vizita impreuna monumente istorice, cladiri de patrimoniu, pietele istorice ale orasului, biserici si multe alte ,,comori,,

Timisoara „Mica Viena”este un oras cosmopolit si multicultural. Numele orasului vine de la raul Timis (care curge prin sudul orasului) care in latina este numit Tibiscus. Prin oras curge de asemenea raul Bega.

Timisoara este Municipiul de Resedinta pentru Regiunea Banat. Capitala Banatului este așezat la intersecția paralelei de 45°47' latitudine nordică, pe meridianul de 21°17" longitudine estică, în emisfera nordică, la distanțe aproape egale de polul nord.

Fata de capitala Romaniei, Timișoara se află situata la o distanță medie de aproximativ 550 km și 300 km față de Belgrad și Budapesta.

Timisoara are multe de oferit turistilor. Aici intalnim obiective din trecut dar si din prezent. In cartierele Cetate, Fabric, Iosefin intalnim multe cladiri monumente istorice. Cele trei piete istorice: Piata Operei sau Victoriei, Piata Libertatii si Piata Unirii adapostesc unele dintre cele mai importante cladiri de patrimoniu: Opera Romana de Stat, Cladirile de pe Corso, Domul din Piata Unirii, Statuia Sf. Ioan Nepomuk si a Sf. Maria ca sa ofer doar cateva exemple.

Timisoara este numita in maghiara Temesvár, în germana Temeschwar sau Temeschburg sau Temeswar, în sarba Темишвар.

Filtre

Destinatii: Romania
Oferte: Circuite turistice cu ghid