Timisoara

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

GLOREP 2018

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
1064

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 15 noiembrie 2018 - Sambata 17 noiembrie 2018

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Universitatea Politehnica Timișoara organizează, în colaborare cu Universitatea de Vest din Timișoara, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Timișoara „Mihai I al României”, Universitatea din Petroșani, cu sprijinul Asociației Balcanice de Mediu (Balkan Environmental Association - BENA) și al Fundației Politehnica Timișoara, SIMPOZIONUL INTERNATIONAL “GLOBAL AND REGIONAL ENVIRONMENTAL PROTECTION (GLOREP2018) http://glorep.upt.ro/, care se va desfășura la Centrul de Conferințe al Universității Politehnica Timișoara, în perioada 15-17 noiembrie 2018. Președintele de onoare al conferinței este prof. univ. dr. ing. Viorel-Aurel ȘERBAN, rectorul Universității Politehnica Timișoara.

Evenimentul științific se află la cea de-a 2-a ediție și este dedicat problematicilor de mediu globale și regionale, făcând parte din salba de conferințe organizate de BENA, anual, în spațiul balcanic, cu specific legat de protejarea mediului. Evenimentul include mai multe secțiuni științifice în cadrul cărora oameni de știință din România și din străinătate (Albania, Canada, Croația, Macedonia, Grecia, Germania, Serbia, Slovacia, Ungaria, Turcia, China, Iran) vor prezenta lucrări de anvergură și vor dezbate teme din domeniile managementului de mediu și dezvoltării durabile, impactului asupra sănătății publice, schimbărilor climatice și evaluarea riscurilor de mediu, resurselor regenerabile de energie, planificarea urbană - smart cities, educația ecologică și conștientizarea publică. Volumul conferinței va fi editat și postat on line, pe pagina conferinței, pentru a disemina cât mai eficient tematicile abordate de participanți.
Conferința este o contribuție și un răspuns al oamenilor de știință la eforturile generale de cercetare, care vor trebui implementate în vederea reducerii fenomenului de încălzire globală. Protejarea mediului este o datorie de onoare a fiecăruia, indiferent de pregătire, vârstă, origine sau zona unde își desfășoară activitatea sau traiul de zi cu zi.
Se remarcă invitații speciali ai conferinței, reprezentând mediul academic din Canada, Germania, Grecia, Turcia, Albania, România, care vor susține conferințe interdisciplinare pe teme de mare actualitate, incluzând și elemente de istorie.
Simpozionul este dedicat sărbătoririi Centenarului și va fi completat de un program artistic organizat de studenți ai Facultății de Muzică și Teatru de la Universitatea de Vest din Timișoara, decan prof.dr. Violeta Zonte. În holul Centrului de Conferințe al Universității Politehnica Timișoara se va vernisa și o expoziție de excepție a artistului plastic Mihai Teodor Olteanu și se vor expune și panouri omagiale dedicate celui ce a învins gravitația, inventatorul Traian Vuia (expozitie pusă la dispoziție de Muzeul Banatului). De asemenea, evenimentul marchează aniversarea a 98 de ani de la înființarea Universității Politehnica Timișoara de către Regele Ferdinand, în noiembrie 1920.
.
Programul detaliat al lucrarilor stiințifice poate fi descarcat urmand link-ul: http://glorep.upt.ro/resource/Final_Programme.pdf

Deschiderea lucrărilor va avea loc joi, 15 noiembrie, începând cu ora 9:30, la Centrul de Conferințe al Universității Politehnica Timișoara, Bd Vasile Pârvan, nr. 2.

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro