Timisoara

Go green: colectam, reciclam si ajutam

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Vizualizari
1533

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 30 octombrie 201418:00-22:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Continua colectarea noastra de hartie, cartoane si pet-uri si in urmatoarele saptamani asa cum am stabilit pana acum, colectarea va fi in fiecare joi, o data la 2 saptamani:
In luna OCTOMBRIE datele de colectare a hartiei, cartoanelor si a Pet-urilor (flecite) vor fi:

JOI:
02.10.2014;
16.10.2014
30.10.2014

intre orele 18.00 si 22.00!

Avem multe proiecte de amploare în derulare și sunt necesare sume destul de măricele astfel încât, cu ajutorul prietenilor noștri de la Eco Club Timișoara, desfășurăm în continuare campania de colectare a hârtiei: strângem hârtia, o vindem, facem rost de bănuți și nu în ultimul rând susținem planeta! Vă cerem ajutorul întrucât regula principală rămâne aceea a unui minim de 300 kg de hârtie pentru a putea primi bănuți !!!

Pentru o reciclare corectă, hârtia nu trebuie amestecată cu alte gunoaie menajere, cu plastic, metal, sticlă sau mâncare. Puteți aduce orice fel de hârtie (ziare, reviste, cursuri, cărți, dosare, plicuri, maculatură de birou).

DE CE să COLECTĂM SELECTIV și să RECICLĂM HÂRTIA?

Pentru fabricarea unei tone de hârtie se folosesc între 2 şi 3,5 tone de lemn, adică sunt tăiați circa 20 copaci. Pentru reciclarea unei tone de hârtie se folosește între 28 şi 80% mai puțină energie electrică față de fabricarea hârtiei obișnuite și se reduce poluarea aerului cu 95% deoarece se eliberează cu 27 kg noxe mai puțin. Astfel, 40% din deșeurile aruncate de oameni sunt reprezentate numai de hârtie.

Tu ce faci cu hârtia de la birou sau cu PET-urile pe care le consumi ? Crezi ca ne-ai putea ajuta să putem susține diverse cauze nobile, și să ieșim din pasivitate pentru a contribui la salvarea planetei !?

Această campanie este susținută de către Hamburger Recycling Timișoara!

Adresa unde colectăm hârtia este ACASĂ la Atelier de Înfrumusețare interioară, pe str. Gheorghe Lazăr, nr. 8, interfon 02.

Vă mulțumim tuturor pentru implicare!!!

Atelier de infrumusetare interioara