Timisoara

Goût de France/Good France la Timișoara, în 21 martie - 2 restaurante participante

Detalii articol

Categorie
Articole / anunturi mancare si bautura
Modificat
acum 3 luni si 3 saptamani
Vizualizari
811

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Două restaurante din Timișoara, Sabres (chef Iuliu Ciornei) și Caruso (chef Mio Resande), au participat la prestigioasa operațiune internațională Goût de France/Good France, pe 21 martie.

Cele două restaurante timișorene s-au alăturat altor 3. 000 de restaurante de înaltă ținută din întreaga lume, care, pe 21 martie, au oferit clienților un dineu care celebrează rafinamentul și savoarea gastronomiei franceze.
Creativitate, o mare atenție la detalii, tehnici culinare impresionante, rețete franțuzești dintre cele mai rafinate, dar și vinuri care le desăvârșesc gustul, toate acestea sunt atuurile celor doi chefi timișoreni care vor să demonstreze că gastronomia franceză înseamnă mai mult decât preparate savuroase, înseamnă o aventură a simțurilor, inovație și joie de vivre.

Goût de France/Good France, o rețea de prestigiu
Doamna Michèle Ramis, Ambasadoarea Franței în România, a pus în evidență importanța acestei operațiuni care conferă maeștrilor posibilitatea de a se face remarcați, dar le oferă și susținerea unei rețele din care fac parte unii dintre cei mai buni și cei mai cunoscuți chefi din Franța și din lume. „ Goût de France / Good France înseamnă și o magnifică rețea de peste 3.000 de restaurante și maeștri bucătari, de pe cele cinci continente, care reunește chefi cunoscuți și celebri în întreaga lume precum Guy Savoy sau Alain Ducasse, dar și vedetele de mâine ale gastronomiei. Această operațiune este un eveniment de neratat pentru toți maeștrii bucătari pregătiți pentru o aventură gastronomică unică”, a adăugat Michèle Ramis

Despre Goût de France/Good France
A patra ediție a operațiunii Gout de France/Good France, devenită o tradiție în fiecare primăvară, a reunit peste 3.000 de restaurante din 150 de țări, pentru a celebra toate acele calități care fac gastronomia franceză să fie unică: excelență, atenție deosebită pentru calitatea produselor și pentru detalii, plăcerea de împărți și de a împărtăși.

Restaurantele participante au oferit clienților, pe 21 martie, în cadrul unui eveniment care se inspiră din „Dineurile lui Epicur”, o tradiție gastronomică care a luat naștere în 1912, meniuri care au vocația de a onora gastronomia franceză de cea mai înaltă clasă și de a pune în valoare stilul de viață francez.