Timisoara

Gradinita Wendy Kids

Gradinita Wendy Kids

Detalii gradinita/club

Adresa
Ghiroda, Aleea Ghirodei, nr. 55/A
Telefon
0723095137, 0733767278
Web
https://wendyschool.ro/home-gradinita-aleea-ghi...
Social links
Categorie
Gradinite
Modificat
acum 3 saptamani si 15 ore
Vizualizari
4341

Voteaza & Distribuie

Prezentare gradinita/club

Gradinita Wendy Kids din Ghiroda

Functioneaza intr-o vila noua cu 3 nivele, avand 6 sali de clasa spatioase, 3 sali de baie pentru copii, sala de activitati artistice, sala de mese, bucatarie, sala de sport si un teren de minitenis. Curtea exterioara in suprafata de 500 mp, amenajata pentru joaca copiilor, ofera micutilor posibilitatea recreerii si avantajul de a-si desfasura unele activitati in aer liber.

Bucataria proprie modern utilata, asigura un meniu variat,consumandu-se doar produse proaspete achizitionate zilnic. Pentru securitatea copiilor dumneavoastra am dotat gradinita cu un sistem de supraveghere avand 13 camere interioare si 4 exteriore, putand sa vizualizati chiar dumneavoastra in direct cu ajutorul unei parole, activitatile gradinitei noastre.

Gradinita pune in practica imbinarea ideilor traditionale cu ideile pedagogiilor alternative promovand conceptul de dezvoltare globala a copilului. Activitatile se desfasuara doar in limba engleza sau in limba germana, pregatirea facandu-se cu cadre specializate.

Gradinita vine in intampinarea parintilor ocupati cu o serie de optionale. Grupele sunt formate din maxim 12 copii, fiecare grupa avand un educator-profesor si un asistent sau educator. Transportul copiilor se face optional, contra cost, cu un insotior la si de la gradinita.

Orar gradinita/club

Luni - Vineri: 7:45 - 18:45