Timisoara

Gradinita & Pensiune Canina


Gradinita & Pensiune Canina Timisoara

Detalii

Telefon
0760329656, 0729264038
Categorie
Dresaj
Modificat
acum 8 ani si 8 luni
Vizualizari
3899

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Cainele nu va poate insoti, din diferite motive? Nu renuntati la planurile dumneavostra! Solutia? Pensiunea noastra canina, pentru linistea dumneavoastra!
Aceasta pensiune canina se afla in zona Freidorf din Timisoara.
Cainii care vin in aceasta pensiune beneficiaza de soare, aer curat, liniste, afectiune.
Cainii au fiecare padoc si cusca individuala, loc unde se pot odihni in voie.
Suprafata padocurilor individuale este de 4X2,5 m. (10 mp). Betonate, pentru mentinerea curateniei la standardele privind igiena animalului si protectia sanatatii acestuia. Spatiul de odihna este asigurat de o cusca potrivita marimii cainelui, izolata atat impotriva caldurii cat si a frigului.
Padocurile sunt curatate/spalate de cel putin de 2 ori pe zi, dezinfectate odata cu venirea noului oaspete.
Fiecare caine are castroane individuale pentru mancare si apa. Mancarea este cea preferata de catel. Apa este schimbata de cate ori este nevoie, aceasta fiind mereu proaspata.
Pensiunea are contract permanent cu un doctor veterinar, care-si ofera serviciile de cate ori e necesar.
Spatiul de plimbare si joaca este innierbat suprafata fiind de 3500 mp, folosit atat pentru plimbarea libera cat si un traseu de obstacole.
Exista si posibilitatea de plimbare a cainelui si in spatii acoperite, indiferent de factorii climaterici cainii profita de miscarea lor zilnica.
Tot aici, la cerere, sunt oferite servicii complete pentru educatia si dresajul cainelui, acestea fiind oferite de personal calificat.