Timisoara

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

Grainger Heikell este noul antrenor secund al campioanei RCM Timişoara

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 1 deceniu si 4 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
1346

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Campioana are din aceasta saptamana un antrenor neo-zeelandez. Grainger Heikell a renuntat la functia de manager de dezvoltare rugbystica pe care o detinea la Poverty Bay RU in favoarea postului de antrenor pe gramada de la RCM UV Timisoara. Neo-zeelandezul a evoluat la respectivul club si ca jucator, fiind la un moment dat responsabil si de pregatirea celor de la Heartland XV.
Legaturile cu rugbyul romanesc nu au debutat odata cu sosirea sa la Timisoara. Noul responsabil de pregatirea campioanei a primit un tricou al nationalei de rugby a Romaniei cand era copil, de la tatal sau, fost comentator si jurnalist sportiv.
Finantatorul echipei banatene, Dan Dinu, a declarat ca ” Ne-am dorit un antrenor neo-zeelandez pe gramada pentru ca schimbam stilul si tocmai de aceea nu s-au facut inca antrenamente specifice pe gramada in pregatirile din aceasta iarna, deoarece anticipam sosirea sa si pentru a nu-i bulversa pe jucatori.”
Grainger Heikell ii va antrena pe timisoreni impreuna cu Danie de Villiers, considerand colaborarea semnata cu clubul pentru un an de zile drept o oportunitate.
„Sunt foarte bucuros că mă aflu aici, m-am simțit foarte bine primit de Danie, de conducere și de jucători, în aceste prime zile pe care le-am petrecut în Timișoara. Sper ca experiența mea dobândită în Noua Zeelandă să ajute echipa și, în același timp, sunt convins că voi avea la rândul meu multe de învățat de la Danie și de la băieți”, a spus astăzi tehnicianul venit de la Antipozi.

Anunt Diamant Claudia Nastacă

Claudia Nastacă - organizator de cursuri din Timisoara pentru copii, ateliere pentru copii