Timisoara

Grupul BestAL deschide un nou lant de magazine - ScutUV

Grupul BestAL deschide un nou lant de magazine - SCUTUV

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 3 saptamani si 2 zile
Vizualizari
578

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Timisoara, Iasi, Constanta, Bucuresti, Arad - iata doar 5 centre importante de distributie rulouri exterioare, usi de garaj, plase antiinsecte, tamplarie pvc. Acum puteti accesa toate magazinele specializate in solutii de umbrire intr-un singur loc: ScutUV. Scutuv este unul din cele mai noi proiecte dezvoltate de BestAL, companie de renume ce activeaza in domeniul echipamentelor de umbrire si protectie solara.

Ce este mai exact Scutuv si cui se adreseaza?


Aceasta platforma integrata isi propune sa reuneasca in acelasi loc mai multe magazine ce se ocupa de productia si distributia de rulouri exterioare, usi de garaj, plase antiinsecte si tamplarie pvc. Cu alte cuvinte este o retea in care s-au inscris pana acum peste 20 de magazine iar tendinta este de a creste numarul acestora, reteaua urmand sa se extinda semnificativ.

Magazine de rulouri exterioare, usi de garaj, plase antiinsecte, tamplarie pvc

Scutuv se adreseaza persoanelor fizice, firmelor, decoratorilor si specialistilor in decoratiuni si amenajari interioare si exterioare. Orice proiect modern de amenajare a unei locuinte are nevoie de componente noi, atractive din punct de vedere estetic si eficiente din punct de vedere functional. Rulourile exterioare din aluminiu, roletele, jaluzelele de diferite stiluri, forme si culori, tamplaria pvc si usile de garaj sunt produse ce pot indeplini cu succes aceste roluri. Este incredibil cat sunt de versatile. Gama variata de culori va permite sa alegeti ce este mai potrivit pentru dumneavoastra. Sa ne gandim doar ca fiecare proiect este unic si fiecare rezultat va fi unic in functie de solutiile alese.

Jaluzelele moderne sunt atat de versatile incat este o provocare si o bucurie pentru clienti sa le descopere. Toate magazinele inscrise in reteaua Scutuv va ofera materialul necesar pentru ca dumneavoastra sa va puteti pune in practica ideile creatoare. Rasfoiti acum printre zeci de produse si modele, iar daca doriti suport sau detalii suplimentare nu ezitati sa contactati cel mai apropiat magazin din zona dumneavoastra. Pentru a face acest lucru, accesati ScutUV si cautati in lista completa de magazine.

Ideea de a crea o platforma care sa reuneasca mai multe magazine specializate in acelasi domeniu, cel al solutiilor de umbrire, le apartine celor de la BestAL, una din cele mai mari companii producatoare si distribuitoare de echipamente de umbrire de la noi din tara. Scopul a fost acela de a veni in ajutor tuturor persoanelor care doresc sa-si modernizeze casa si tuturor firmelor care intentioneaza sa-si re-amenajeze birourile de lucru, salile de conferinta, sediile si punctele de lucru. Acum, acestia pot avea acces rapid si usor la toata gama de magazine si produse necesare proiectelor. Alegeti produsele dorite si va putem pune la dispozitie o echipa de montatori care sa va ajute la instalarea acestora.

Daca doriti ca locuinta dumneavoastra sa va ofere confort sporit, verificati cele mai bune si tentante oferte la rulouri exterioare, usi de garaj, plase antiinsecte, tamplarie pvc. Toate acestea sunt disponibile pe platforma ScutUV.