Timisoara

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Hai să îți construim viitorul profesional împreună!

Hai să îți construim viitorul profesional împreună!

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Vizualizari
493

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Dacă ești student sau ai terminat recent facultatea și îți dorești să capeți experiență pe piața muncii, ai nimerit momentul perfect. De cele mai multe ori, avem tendința să amănânăm căutarea unui job, tocmai din cauza lipsei de experiență. Odată ieșit de pe băncile facultății, trecerea de la viața de student la cea de angajat poate fi o provocare.

Cu atât mai mult, prin procrastinare, o parte dintre tineri așteaptă să apare momentul potrivit ca să aplice la joburi. Primăvara aceasta nu doar că ai șansa să-ți găsești un job în Timișoara, dar te poți întâlni și cu career coaches, speakeri de la companii renumite precum Continental, Amazon, Intel și multe altele. Iată ce poți găsi pe 17 și 18 martie la Angajatori de TOP (Centrul Regional de Afaceri) - cel mai mare eveniment de carieră din Banat.

De ce să vii la Angajatori de TOP Timișoara?


Workshopurile de Carieră
Workshopurile de Carieră de la Angajatori de TOP sunt concepute pentru cei care își doresc să aibă o experiență interactivă. Sunt o șansă unică pentru interacțiunea cu specialiștii din marile companii, care sunt deschiși să împărtășeacă din propriile experiențe. Fie că vrei să capeți experință într-un domeniu sau încă îți cauți pasiunea, workshopurile acestea sunt pentru tine. Te invităm să participi între 17 și 18 martie, la Centrul regional de Afaceri Timișoara. Vei pleca cu un întreg bagaj de insights și îndrumări pentru parcursul tău profesional.

Ce este I Love Tech și cu ce rămâi dacă participi?

I Love Tech este evenimentul care are loc în același timp cu Angajatori de TOP, la Centrul Regional de Afaceri Timișoara. Dedicat tuturor celor pasionați de inovație și tehnologie, îi aduce împreună pe specialiștii din domeniul tech, care vor împărtăși insights, tendințe și cele mai recente trenduri din industrie. Workshopurile și conferința I Love Techvor aborda subiecte precum viitorul codării, mobilitatea IoT și realitatea virtuală
Conferința I Love Tech de pe 18 martie va aduce pe scenă experți din marile companii tech, precum Amazon, Intel, Google, Continental și Creatopy.

Iată o parte dintre temele de discuție:

  • Fantastic Transformers and Where to Deploy Them – Bogdan Musat @Amazon
  • How to Empower Women in Tech – Anita Megherea @Intel
  • Driving Reliability and Efficiency in Automotive Testing through Digitalization and Virtual Validation – Alinei Ionuț-Iulian @Continental

I Love Tech
este evenimentul unde poți găsi inovații, ultimele tendințe în tehnologie și networking cu profesioniștii! Alege workshopurile care-ți atrag atenția sau înregistrează-te la conferință chiar astăzi!

Giveaways: Voucher eMAG 1200 RON și Brățară Fitness Huawei Band 7

Primăvara aceasta, dacă participi la Angajatori de TOP Timișoara, intri automat la giveaway pentru câștigarea unui voucher eMAG în valoare de 1200 RON! Vino și la Workshopurile de Carieră sau la I Love Tech, în urma cărora ai șansa să câștigi o Brățară Fitness Huawei Band 7.


Internshipuri, joburi entry level și stagii de practică. Ce salariu poți primi?
Dacă ești student sau proaspăt aboslvent, pe lângă sesiunile interactive cu experții din industrii și networking, la Angajatori de TOP Timișoara ai acces la o gamă largă de internshipuri, joburi entry-level (pentru 0-2 ani experiență) și stagii de practică. Salariile oferite tinerilor fără experiență se încadrează între 750 și 1000 de Euro. Dacă ai deja experiență, 64% dintre angajatorii care au participat la studiul Hipo.ro și vin la eveniment oferă oportunități de peste 2000 de Euro.

Ești încă în așteptarea momentului potrivit să-ți găsești un job? Nici că puteai să nimerești mai bine decât acum!

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/