Timisoara

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro

Hai la meci! Romania debuteaza la Eurobasket 2015 contra Muntenegrului vineri

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 9 ani si 1 luna
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
718

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Emotii tricolore. Echipa feminină de baschet a României debutează, vineri, la Campionatul European - Eurobasket Women 2015, împotriva reprezentativei Muntenegrului, meciul disputându-se în Sala ''Constantin Jude'' din Timișoara, de la ora 20,30, în cadrul Grupei A.
Muntenegrencele vin după un prim meci câștigat lejer, joi, în fața Cehiei, cu 71-52.
Meciurile din Grupa A, de la Timișoara, au loc după programul următor: vineri 12 iunie, de la ora 18,00 Cehia — Ucraina; iar de la ora 20,30 România — Muntenegru; sâmbătă 13 iunie, de la ora 18,00 Franța — Cehia, iar de la 20,30 Ucraina — România; duminică 14 iunie, de la ora 18,00, Muntenegru — Ucraina, iar de la ora 20,30 România — Franța, luni 15 iunie, de la ora 18,00 Franța — Muntenegru și de la ora 20,30 Cehia — România.
În prima zi, Franța s-a impus în fața Ucrainei cu 79-55.
Timișoara a obținut dreptul de a organiza Campionatul European de baschet feminin din acest an alături de Oradea și de alte cinci orașe din Ungaria.

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro