Timisoara

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

Handbalul juvenil - interviu cu Dominic Cioriciu

Handbalul juvenil - interviu cu Dominic Cioriciu

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 2 ani si 7 luni
Vizualizari
788

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Azi ne propunem sa vorbim despre handbal juvenil din judetul Timis și l-am invitat la interviu pe Dominic Cioriciu, jucător legitimat la clubul CSC Mosnita Noua – secția de handbal.

Știm ca handbalul juvenil pentru Mosnita Noua a început în urma cu 5 ani, când s-a creionat un proiect ambitios Dominicii, nume ales după prenumele invitatului de astăzi și care era o echipa de handbal condusa de către antrenor Alina Cioriciu. Acest proiect a prins viața în urma unui accident nefericit în care a fost implicat Dominic, pe când avea 8 ani și a fost atacat și rănit de către un câine nesupravegheat, scăpat dintr-o curte vecina. În urma acestui accident psihologul a recomandat ca și forma de terapie a traumei psihice suferite, sportul.

În scurt timp de la demararea proiectului, sprijinita de către primarul localitatii domnul Florin Bucur au început antrenamentele și s-au adunat în jur de 20 de copii, iar treptat numărul lor a crescut impresionant de mult, ajugandu-se la aproape 100 de copii.

Reporter:
- Dominic, aș dori să-mi spui cât de interesant ți s-a părut handbalul la început.

Dominic:
- Încă de mic participam ca și spectator la meciurile pe care mama le juca la echipa CS Timisoara. Îmi amintesc ca după fiecare meci intram pe teren și aveam ocazia să mă joc cu mingea de handbal, sa o prind cu 2 mâini și sa arunc la poarta. Când am început sa practic handbalul a fost un motiv de bucurie, deoarece aveam aceiași senzație din copilărie, de după meci.

Reporter:
- Din câte știm, iți place foarte mult postul de coordonator de joc, post care ți-a adus mai multe trofee ca cel mai tehnic jucător. De ce crezi ca ți se potrivește acest post?

Dominic:
- Este postul care îmi da posibilitatea sa fiu creativ, sa pot pasa mingea pivotului sau interilor, sa inscriem mai des și sa câștigam.

Reporter:
- La începutul lunii iunie s-a desfasurat pe plan local Turneul Final Juniori IV, iar CSC Mosnita Noua a ocupat un onorabil loc III, care face cinste judetului. Cum ți s-a părut acest turneu?

Dominic:
- A fost un turneu cu final fericit, în care am întâlnit echipe cu jucători buni, fapt care ne-a ambitionat, iar în calitate de gazde ne doream sa urcam pe podium. Ne-am imbunatatit jocul de la meci la meci, am făcut întreaga echipa mai puține greșeli și am reușit sa câștigam Locul III la finalul competitiei, iar bucuria a fost foarte mare mai ales ca golul victoriei a venit în ultima secunda de joc.

Reporter:
- Dominic, ce-ți place pe lângă handbal? Ce hobby-uri ai?

Dominic:
- Îmi place fotbalul. În prezent sunt jucător la echipa de fotbal de la Liceul cu Program Sportiv Banatul, scoala unde sunt elev. Antrenorul echipei este domnul profesor Flavius Nastor. Fotbalul este sportul numărul 2 pentru mine după handbal. La turneul final întreaga echipa de fotbal a fost în tribuna și ne-a încurajat.

Reporter:
Spre finalul lunii iunie ai fost într-o tabara internațională de handbal. Ce ne poți spune pe acest subiect?

Dominic:
- În perioada 21-25 iunie, împreuna cu un coechipierul de echipa Soos Rares, marcatorul golului din ultima secunda care ne-a adus victoria pentru locul III, am participat la aceasta tabara internațională de handbal, unde am fost antrenați de domnul Valentin Ghionea de la Dinamo Bucuresti, domnul Razvan Pop de la Minaur Baia Mare și un antrenor din prima liga franceza de handbal domnul Joel de Silva. A fost o experiența unica, din care am învățat lucruri noi, pe are doresc sa le aplic în meciurile din sezonul viitor.

Reporter:
- Ce-ți dorești în viitor legat de handbal?

Dominic:
- După acest turneu final antrenorii echipei nostre domnul Dan Morar și doamna Alina Cioriciu, ne-au încurajat să ne fixam obiective indraznete. Eu îmi doresc sa ajung jucător la lotul național și sa activez în viitor la o echipa de top din handbalul european. Vreau sa fiu un jucător apreciat ca și Hansen.

Reporter:
Dominic, eu consider ca visele pot deveni realitate, iar din acest motiv vreau să-ți urez sa fi sănătos, perseverent și sa aveți rezultate remarcabile cu echipa.

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro