Timisoara

Handbalul juvenil - interviu cu Razvan Smerea

Handbalul juvenil - interviu cu Razvan Smerea

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 6 luni si 3 zile
Apartine de
CSC Mosnita Noua
Vizualizari
527

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Invitatul de astazi este Razvan Smerea, jucător legitimat la clubul CSC Mosnita Noua - secția de handbal. Razvan s-a remarcat din postura de portar la Turneul Final Juniori IV, inca din meciul contra celor de la HC Omer Constanta, iar in finala mica a facut un meci memorabil.

Reporter: Cand ai fost prima data la un meci de handbal?
Razvan Smerea: Prima data când am fost la un meci de handbal am fost sa o susțin pe mama mea deoarece și ea a fost portar, dar primul meu meci de handbal l-am avut in 2018.

Reporter: Cine te-a indrumat pe postul de portar?
Razvan Smerea: Părinții și sora mea au jucat handbal asa ca de mic am vrut sa particip și eu dar cel mai mult am fost susținut de mama.

Reporter: Desi esti transferat de 4 luni la echipa din Mosnita, cum ti se pare parcursul tau la echipă?
Razvan Smerea: Încă de la primul antrenament am simțit ca aici îmi este locul de aceea am avut o evoluție rapida și un parcurs foarte bun.

Reporter: La turneul final ai avut o crestere de la meci la meci carui fapt s-a datorat acest lucru?
Razvan Smerea: Da, am avut o creștere de la meci la meci deoarece și adrenalina și dorința de a câștiga creștea cu fiecare minge apărată și cu fiecare gol înscris.

Reporter: Ai fost remarcat de un mare antrenor de handbal. Care crezi ca va fi parcursul tau pe viitor?
Razvan Smerea: Îmi doresc ca aceasta victorie sa fie doar începutul unei cariere de succes deoarece am toată voința și susținerea necesară pentru a reuși.

Reporter: Fiind ultimul aparator, cum ti se pare jocul colegilor tai in aparare?
Razvan Smerea: Vreau sa le multumesc colegilor mei pentru ca mi-au facut treaba mea sa para mai ușoară deoarece apărarea lor a fost una foarte buna.

Reporter: Ce inseamna pentru tine aceasta medalie de bronz?
Razvan Smerea: Este prima data când am câștigat un turneu și sunt mai mult decât recunoscător pentru reușitele noastre. Pentru mine aceasta medalie de bronz este ca una de ,,aur brun''.