Timisoara

Anunt Diamant ASA NST

ASA NST Timisoara - Produse si echipamente de protectie, Papetarie, Produse de curatenie, Produse food si non food, Etichete
https://asa-nst.ro

Handbalul juvenil - interviu cu Rotariu Paul

Handbalul juvenil - interviu cu Rotariu Paul

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Apartine de
CSC Mosnita Noua
Vizualizari
776

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Invitatul de astazi este Rotariu Paul, jucător legitimat la clubul CSC Mosnita Noua - secția de handbal. Paul a inscris in finala mica de la Turneul Final Juniori IV, 14 goluri, iar multi au afirmat ca ai facut ,,meciul vietii'', reusind un meci de senzatie.

Reporter: Știm ca te-ai transferat de la echipa HC Beldiman, cine ți-a îndreptat pașii către CSC Moșnița?

Rotariu Paul: Părinții au fost cei care mi-au îndrumat pașii si le multumesc pentru acest lucru.

Reporter: Este vizibilă creșterea ta în valoare, cărui fapt i se datorează acest lucru?

Rotariu Paul: Consider că, creșterea mea în valoare se datorează sprijinului și încrederii pe care o primesc din partea antrenorilor și bineînțeles a părinților, care sânt mereu alături de mine.

Reporter: În finala mică ai marcat 14 goluri. Câte goluri ai marcat în tot sezonul?

Rotariu Paul: Sincer, nu știu exact. Nu le-am numărat. Dar pot să vă spun că am marcat aproximativ 6 - 7 goluri în fiecare meci, iar in finala mica am reusit sa ma dezlantui.

Reporter: După finala mică foarte mulți antrenori au fost încântați de prestația ta. Care consideri că va fi evolutia ta din prezent în viitor și care sânt obiectivele tale?

Rotariu Paul: Intenția mea este să devin din ce în ce mai bun, să muncesc mult și să ascult sfaturile antrenorilor mei, Dani Morar și Alina Cioriciu. Obietivele mele sunt să fiu pe zi ce trece tot mai bun, să fiu sănătos și să joc la echipe puternice.

Reporter: La câți ani ai început handbalul și cine ți-a îndrumat pașii spre acest sport?

Rotariu Paul: Am început handbalul la 8 ani. Pasiunea pentru acest frumos joc mi-au insuflat-o părinții și bunicii, care la rândul lor au practicat și ei acest sport.

Reporter: Cum reușești să împaci școala cu antrenamentele, ținând cont că vii de la o distanță de 50 de km pentru a participa la antrenamente?

Rotariu Paul: Este destul de greu, dar datorită faptului că îmi place foarte mult handbalul, reușesc să împart școala cu antrenamentele, iar rezultate pozitive sunt pe ambele planuri.

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro