Timisoara

Anunt Diamant Claudia Nastacă

Claudia Nastacă - organizator de cursuri din Timisoara pentru copii, ateliere pentru copii

Handbalul juvenil - interviu cu Soos Rares

Handbalul juvenil - interviu cu Soos Rares

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 2 ani si 9 luni
Apartine de
CSC Mosnita Noua
Vizualizari
985

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Invitatul de astazi este Soos Rares, jucător legitimat la clubul CSC Mosnita Noua - secția de handbal. Reres este jucatorul care a marcat in ultima secunda a meciului din finala mica de la Turneul Final Juniori IV golul care a adus echipei CSC Mosnita Noua medalia de argint.

Te rog sa ne raspunzi la cateva intrebari pentru a putea cunoaste publicul ,,eroul din ultima secunda"

Reporter: De cand si de ce ai inceput sa practici handbalul?

Soos Rares: Handbalul am inceput sa­-l practic la varsta de 7 ani, fiind indrumat de catre tatal meu care este un iubitor al sportului si imi amintesc ca de mic mergeam impreuna la sala Olimpia (actuala Constantin Jude) cu tata si nu ratam niciun meci de handbal. Adoram vuietul tribunei si spectacolul din teren.

Reporter: Pe ce post joci si cum vezi jocul din teren de pe acest post?

Soos Rares: Joc pe postul de pivot, iar jocul din teren de pe acest post este cu sarcini ofensive speciale, intrucat el este varful de atac al echipei, ca si jucator trebuie sa lupti pentru a primi pase, sa faci culoar de patrundere pentru coechipieri. Consider ca un pivot bun poate ajuta foarte mult lina de 9 metri.

Reporter: Ce ai simtit cand ai marcat golul victorie din ultima secunda de joc si ai devenit ,,eroul din ultima secunda" ?

Soos Rares: Am simtit o bucurie imensa, am vazut in jurul meu lacrimi de fericire, pot spune ca a fost cel mai frumos moment din viata mea de sportiv si pentru asta ii multumesc antrenorului Dani Morar pentru ca a avut incredere in mine sa execut lovitura directa in ultima secunda a meciului. A fost o senzatie unica, toti colegii de echipa, antrenori, parinti si colegi de la alte cluburi au sarit pe mine de fericire, intr-un cuvant a fost o bucurie generala.

Reporter: Ce planuri ai pentru acest nou sezon?

Soos Rares
: Imi doresc sa ma pregatesc mult mai bine, sa ascult toate indicatiile antrenorilor mei Dani Moarar si Alina Cioriciu, iar la urmatorul campionat national imi doresc sa ajungem in finala mare, sa luptam pentru medalia de aur, intrucat suntem o echipa puternica, unita si cu multa experienta acumulata si care creste de la meci la meci.

Anunt Diamant Euroinstal - Simion Barnutiu

Euroinstal Timisoara - instalatii sanitare, centrale termice, cazane lemne
https://euro-instal.ro