Timisoara

Hârtie igienică și consumabile hârtie de la Dezitec puteți comanda

Hârtie igienică și consumabile hârtie de la Dezitec puteți comanda

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 3 saptamani si 2 zile
Vizualizari
66

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Dezitec este un magazin online ce îți pune la dispoziție o gamă completă de detergenți profesionali și echipamente de curățenie pentru diferite domenii. În funcție de ceea ce este necesar, poți opta pentru hartie igienica si consumabile hartie de la Dezitec, într-o cantitate mai mare. Produsele de pe site sunt disponibile într-o gamă largă și poți accesa toate secțiunile pentru a descoperi echipamentele de care ai nevoie. Produsele sunt premium, au o calitate superioară și sunt originale din Italia.

Magazinul online cuprinde detergenți, echipamente, consumabile de hârtie, cărucioare pentru curățenie, articole în materie de agroindustrie și în materie de spălătorie auto. În categoria de detergenți sunt disponibile produse pentru pardoseală, vase, bucătărie, baie, rufe, dezinfectanți, pentru mobilă și piele, odorizanți, pentru geamuri, dar și săpun lichid. Fiecare dintre aceste categorii cuprinde numeroase produse în funcție de nevoile fiecăruia. Gama de echipamente include mănuși, bonete și acoperitori, găleți pentru mop, mopuri, raclete, pămătufuri, lavete, mături, fărașe și mașini de curățenie. Aici vei găsi accesorii complete pentru o sesiune de curățenie ideală.

Consumabilele din hârtie constau în cearșafuri medicale, dispensere pentru hârtia igienică, dispensere pentru odorizant, pentru prosoape, hârtie igienică, prosoape de hârtie, prosoape spirală, role de bucătărie, șervețele de hârtie și săpun pentru mâini. Toate acestea au o calitate superioară și sunt disponibile într-o cantitate mare, întocmai pentru a achiziționa exact cât ai nevoie. Descoperă varietatea de produse și comandă online consumabilele necesare!

Produse speciale pentru agroindustrie


Pe site-ul Dezitec.ro ai la dispoziție multiple produse speciale pentru agroindustrie. Această categorie include detergenți igienizanți, detartranți, degresanți, produse pentru industria alimentară, mașini agricole și instalații de muls. Așadar, nu sunt disponibile doar banalele consumabile, ci și alte echipamente și dispozitive complete pentru agroindustrie.

Detergenții igienizanți, detartranții și degresanții sunt produse de care este nevoie în mai multe domenii, cel mai frecvent fiind HoReCa. Cu alte cuvinte, acestea nu trebuie să lipsească în niciun caz dintr-o cafenea, bar, fast-food, restaurant, pensiune, hotel, cofetărie, gelaterie, patiserie sau pizzerie. Articolele de acest tip ajută la menținerea unui nivel optim de curățenie și igienă - două aspecte vitale în domeniul HoReCa.

Site-ul îți prezintă și o subcategorie specială pentru industria alimentară. Dezitec îți oferă acces la multiple produse speciale pentru diferite instalații și mașinării, precum cele de muls sau agricole.

Detergenți auto pentru spălătorii


Dacă dispui de o spălătorie auto, fie ea self sau automatizată, în ambele situații ai la dispoziție detergenți auto de calitate superioară. Poți comanda online detergenți universali pentru mașini, detergenți pentru jante, pentru piele sau tapițerie.

Fiecare dintre acestea are roluri diferite, iar din acest motiv componența lor este corespunzătoare unuia sau mai multor materiale. Site-ul oferă acces tuturor clienților la o gamă extinsă de detergenți și alte produse, pe care le poți comanda online. Pentru a lua legătura cu unul dintre reprezentanți, ai la dispoziție secțiunea de formular - acolo unde poți trimite un mesaj - dar și numărul de telefon sau rețelele de socializare unde magazinul online este prezent.

Contact: 0749 768 217‬

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306