Timisoara

Hedi Hoka in dialog cu Roxana Peti

Hedi Hoka în dialog cu Roxana Peti la librăria Esotera din Timișoara

Detalii lansare de carte

Categorie
Lansari de carte
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
1026

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 1 aprilie 201518.00

Voteaza & Distribuie

Prezentare lansare de carte

60 de minute despre fericire cu autoarea bestsellerului Iubesc să fiu femeie, psihologa Hedi Hoka, și Roxana Peti (http://roxanapeti.com/).

Evenimentul, organizat de Editura Sian Books, parte a Editurilor ALL, va avea loc miercuri, 1 aprilie, ora 18.00, la librăria Esotera (Timișoara,str. Lucian Blaga 10).
Află rețeta fericirii la feminin, fie că ești singură sau căsătorită, că ai sau nu copii. Statutul social, vârsta sau cariera nu au nicio importanță. Hedi poate învăța orice femeie să iubească și să se iubească, oferindu-i răspunsurile de care are nevoie pentru a-și face viața frumoasă.
Evenimentul va fi urmat de o sesiune de autografe.

Despre carte:
Ai întrebări care te frământă? Simţi că îţi lipsește ceva ca să fii fericită, dar nu știi ce? Ai libertatea de a te bucura de viaţă. Poţi iubi și te poţi lăsa iubită la orice vârstă. Singură, căsătorită, într-o relaţie sau divorţată, cu sau fără copii, ai dreptul să fii fericită. Ai dreptul la plăcere sexuală și îţi poţi stabili singură limitele de care simţi că ai nevoie.
Acum ai la îndemână un ghid complet al femeii împlinite, indiferent de vârstă, sau carieră. Iubesc să fiu femei. Ghidul femeii de nota 10 este cartea răspunsurilor care-ţi fac viaţa frumoasă. Și, mai ales, o sursă de inspiraţie ori de câte ori simţi că ai nevoie de aripi să zbori. Ca femeie.

Despre autoare:
Hedi Hoka are un doctorat în psihologie, este specialistă în dezvoltare personală și scrie cărţi inspiraţionale dintr-o perspectivă modernă și realistă. Are experienţă academică în Olanda, Finlanda, Austria și Germania și este membră a Society for Coaching Psychology din Marea Britanie, a Colegiului Psihologilor din România, a International Leadership Association din SUA și a Mindfulness Association din Marea Britanie. Iubesc să fiu femeie. Ghidul femeii de nota 10 este prima ei carte publicată în România.

Informaţii de contact:
Ana Maria Androne, Marketing&PR Manager Editurile ALL
email: ana.androne@all.ro

Filtre lansare de carte

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta