Timisoara

Herbology (nivel de baza) - ANULAT

Herbology (nivel de bază) - Introducere în Universul Plantelor Medicinale

Detalii eveniment

Social links
Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 6 ani si 1 luna
Vizualizari
564

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

În ultimii ani plantele medicinale au devenit tot mai mult o parte din viaţa noastră, în tot mai multe domenii: de la cosmetica, îngrijire corporală şi nutriţie, până la utilizarea lor în scop terapeutic, medicinal.

Majoritatea dintre voi le-aţi folosit fie ca şi adjuvante, pentru slăbit, detoxifiere, etc. – fie ca înlocuitor pentru medicamente de sinteză, atunci când aţi dorit să vă amelioraţi sau să vă vindecaţi diverse afecţiuni, acute sau cronice.

Le-aţi folosit extern sau intern, sub diverse forme: unguente, uleiuri, creme, sau ceaiuri, tincturi, extracte, pastile, tablete.
Poate că adesea, neavând cunoaşterea necesară, aţi intrat pe Internet căutând care plante v-ar putea ajuta în problema de care suferiţi. Poate uneori v-au fost recomandate de unii prieteni sau cunoştinţe, sau de anumiţi terapeuţi.

Sau poate că uneori v-au fost recomandate chiar de unii medici, cu mai multă sau mai puţină pregătire în domeniul fitoterapiei, cu mai multă sau mai puţină încredere în puterea de vindecare a plantelor.

Acest curs îşi propune să vă ofere cunoştinţele de bază de Fitoterapie (medicina pe bază de plante), pentru a vă ajuta să înţelegeţi proprietăţile celor mai uzuale plante medicinale, pentru a le descoperi valoarea terapeutică – pentru ca atunci când veţi avea nevoie să ştiţi care plante vă pot ajuta, şi în ce mod să le folosiţi pentru a vă fi de un real folos – evitând în acelaşi timp nedoritele efecte secundare.

Cursul se va desfăşura pe durata unui weekend (2 zile) de la începutul lunii Aprilie – la modul intensiv şi interactiv.

Cursul este de un nivel introductiv (de bază), fiind accesibil tuturor, de orice pregătire profesională (din domeniul medical sau din oricare alte domenii) – tuturor acelora care doresc să se familiarizeze cu plantele medicinale cele mai uzuale, la un prim nivel de cunoaştere şi la modul cât mai simplu şi uşor de înţeles.

La finalul cursului participanţii vor primi un certificat eliberat de Universal Healing Arts.

Pentru informaţii suplimentare – şi pentru a vă rezerva un loc – contactaţi-ne la tel. 0745.601.116 (Dr. Adrian Petre)