Timisoara

HORNBACH organizeaza actiuni speciale pentru copii in luna decembrie

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 8 ani si 5 luni
Vizualizari
1375

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 6 decembrie 2013 - Duminica 22 decembrie 2013

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţii şi grădinărit, pregăteşte o serie de surprize pentru cei mici pe parcursul lunii decembrie. Astfel, în perioada 6 - 22 decembrie, retailerul desfăşoară în magazinele sale mai multe acţiuni dedicate copiilor.
„Copii sunt cei mai înfocaţi fani ai Sărbătorilor de Iarnă şi, de aceea, în fiecare an ne-am dorit să aducem mai aproape spiritul Crăciunului în magazinele Hornbach printr-o serie de acţiuni pe care le organizăm pentru cei mici. Pe lângă decoraţiunile care vor împodobi fiecare magazin şi muzica specifică Crăciunului, veselia copiilor completează perfect atmosfera pe care o inspiră această perioadă a anului”, a declarat Mugurel - Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România.

Potrivit acestuia, pe 6 decembrie, între orele 16:30 şi 20:00, retailerul de materiale de construcţii şi grădinărit îi invită pe clienţi să vină cu copiii pentru a-l întălni pe Moş Nicolae. Acesta le va oferi tuturor mici daruri şi le va aduce zâmbetul pe buze.

Pe 14 decembrie, în intervalul 10:00 - 16:00, Hornbach provoacă copii la un atelier de creaţie. În cadrul acestuia, angajaţii magazinelor Hornbach îi vor învăţa pe copii, timp de 6 ore, să meşterească propriile figurine de Crăciun. Astfel, cu ajutorul unor materiale speciale precum hârtia colorată, culori, lipici cei mici îşi vor putea pune imaginaţia la contribuţie.

„Prin intermediul atelierelor de creaţie pe care le organizăm pentru copii, ne dorim să încurajăm atât abilităţile practice, cât şi creativitatea participanţilor. Timp de câteva ore, cei mici vor avea posibilitatea să socializeze şi să se implice într-o activitate creativă, specifică acestei perioade a anului”, a mai spus reprezentantul companiei.

Hornbach organizează şi o întâlnire cu Moş Crăciun. Astfel, în data de 22 decembrie, între orele 10:00 şi 16:00, în toate magazinele, copii îl vor putea întâlni pe Moş Crăciun. Acesta va vorbi cu fiecare şi va împărţi cadouri.

Acţiunile pentru copii din luna decembrie se vor desfăşura în toate cele cinci magazine Hornbach din ţară.

# # #

Despre Hornbach România

Grupul Hornbach, fondat în 1877, este o afacere de familie şi se numără printre liderii de pe piaţa magazinelor de materiale de construcţii şi grădinărit din Europa.

Cotată la Bursa din Frankfurt încă din 1987, compania activează în 9 ţări europene (Germania, Austria, Olanda, Luxemburg, Elveţia, Cehia, Slovacia, Suedia şi România), operând 141 de magazine.

În România, Hornbach a deschis primul magazin în 2007, iar în acest moment deţine trei magazine în Bucureşti (Berceni, Militari şi Baloteşti), unul în Braşov şi unul în Timişoara.

# # #