Timisoara

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Hotel Lux

Hotel Lux

Detalii film

Categorie
Filme la cinematografe
Modificat
acum 4 ani si 8 luni
Vizualizari
822

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 26 martie 201518:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare film

Acțiunea filmului se desfășoară în Berlinul anului 1933 și îi are ca protagoniști pe Hans Zeisig și Siggi Meyer care strălucesc pe ecrane parodiindu-i pe Hitler și pe Stalin. Chiar dacă acest duo provoacă publicul la divertisment, pentru lumea politică nu mai este așa de amuzant. Meyer se împotrivește, este prins și dus într-un lagăr.

Zeisig trebuie să fugă cu un pașaport fals și ajunge în Moscova, în rău famatul hotel al emigranților Lux. Serviciul secret sovietic îl consideră pe acesta drept astrologul trădător al lui Hitler; Zeisig îi citește lui Stalin în stele, dar intră totuși în lupta pentru putere a intriganților lui Stalin. Zeisig o iubește pe Frida, o luptătoare a unei mișcări subversive din Olanda, care îl protejează până când ea însăși cade în disgrație. La final totuși se mai împlinește un vis: în august 1939, în ziua când ministrul de externe al lui Hitler vine la Moscova pentru a semna pactul de neagresiune între Stalin și Hitler, Ziesig, Meyer și Frida reușeșc să fugă la Hollywood. „Hotel Lux” în regia lui Leander Haußmann are ca model filmul lui Chaplin „Dictatorul”.

Filtre film

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta

Anunt Diamant Bahuczki Peter - fotograf botez

Sunt Peter Bahuczki - 0723.079.866 - fotograf botez, cununie, evenimente sportive, petreceri, team building, serbari scolare si gradinite, evenimente de afaceri, expozitii si targuri din Timisoara. Predarea pozelor in maxim 48 de ore. Ofer factura pentru serviciile oferite.
https://www.bahuczki.ro/peter-bahuczki-fotograf-botez/