Timisoara

Hrana perfecta pentru pisici la Petshop Expres.ro

Hrana perfecta pentru pisici la Petshop Expres.ro

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 4 luni si 3 saptamani
Vizualizari
688

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Dieta pisicii are un impact direct asupra sanatatii si bunastarii animalului. Ca rezultat, daca animalul primeste toata gama de minerale si vitamine el este vesel si sanatos. De a controla si organiza o dieta echilibrata cu puterile proprii este imposibil. O alegere corecta este hrana umeda pisici procurata in magazine specializate.

Petshop Expres.ro ofera produse de la cei mai buni producatori ale caror conserve de zeci de ani sunt considerate cea mai perfecta hrana pentru animale. Este important de a alege hrana umeda, in functie de caracteristicile animalului. Faptul este, ca dieta trebuie sa varieze in functie de rasa si varsta pisicii. De asemenea, ar trebui sa utilizati o dieta speciala, in cazul in care pisica asteapta pui.

In primul rand trebuie sa stiti ca componentele de baza ale produselor alimentare, care sunt esentiale pentru pisici sunt proteina pentru cresterea si formarea organismului normal si se contine in carnea de vita, pasare sau peste; taurina – un aminoacid esential pentru vedere, inima si sistemul de reproducere al animalului; acizi grasi, vitamine si minerale.

Hrana umeda pisici pentru diferite conditii create
Dupa domesticirea pisicilor conditiile lor de viata s-au schimbat foarte mult, insa instinctele raman aceleasi. Pisicile domestice rareori intrebuinteaza apa, deacea hrana umeda pentru pisici se potriveste cu aceasta necesitate naturala din dieta lor, care este similara in compozitie cu prada naturala al pisicilor salbatice.
Petshop Expres.ro va propune hrana umeda pentru pisici pentru diferite conditii create:
  • Trecerea la alt tip de hrana – nu conteaza daca schimbati mancarea uscata pe umeda sau doriti sa incercati un nou brand de hrana, principalul este ca trecerea la un nou regim alimentar sa-l faceti cu prudenta.
  • Hrana fara cereale – din cauza naturii metabolismului, cerealele suprasolicita stomacul pisicilor, deoarece contin putine glucide, iar produsele alimentare umede nu contin nici un fel de boabe.
  • Hrana pentru pisici mici – hrana umeda este prima hrana adulta. Datorita continutului ridicat de umiditate se reduce riscul de blocatie intestinala, in plus, ele sunt usor de mestecat si de inghitit.
  • Hrana umeda cu suplimente – produse alimentare speciale pentru pisici cu boli de rinichi, exces de greutate si animale sterilizate. Aceasta hrana, care contine toate vitaminele si mineralele necesare, trebuie administrata doar ca un tratament.
Calitativele si delicioasele conserve pentru pisici sunt garantia unei alimentari bune pentru pisica iubita. Ele au un efect benefic asupra sanatatii, oferindu-le o dieta completa si echilibrata.

Cele mai bune oferte pentru hrana umeda pisici
La Petshop Expres.ro puteti procura hrana umeda pisici de la cei mai importanti producatori. Aici veti gasi cele mai bune oferte, dovedite de numerosi crescatori, iar alegand un produs, puteti fi siguri ca hrana va contine cantitatea optima de carne, legume, nutrienti si vitamine. Toate alimentele vor avea un gust excelent si sunt de o inalta calitate.

Tot aici veti gasi hrana umeda completata cu substante nutritive speciale fosfor, taurina, minerale calciu, care vor satisface nevoile speciale ale pisicilor si pot asigura prevenirea diferitor boli ale animalelor.
Pentru a va consulta in alegerea corecta puteti apela pe numarul de telefon 0726175162, iar dupa ce produsul a fost ales, in cel mai scurt timp el va fi livrat gratuit la adresa d-voastra.

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389