Timisoara

I.M.P. Romania

I.M.P. Romania

Detalii

Adresa
Chisoda, Calea Sagului, DN 59, KM 7, Nr. 221, Et.1, Birou 16
Telefon
0256308500
Fax
0256216218
Categorie
Textile
Modificat
acum 2 luni si 2 saptamani
Vizualizari
3184

Voteaza & Distribuie

Prezentare

I.M.P. Romania, cu sediul în Timişoara, exprimă în ţară o mare capacitate de inovare în studiul şi cercetarea materialelor, producând ţesături neţesute pentru industria mobilei, industria auto şi pentru sectorul textil (vată textilă, vată sitetică, vată poliesterică, vatelină, pâslă, fire şi fibre sintetice, geotextile) din România şi din străinătate.

Prin intermediul unei prezenţe capilare de depozite, I.M.P. Romania este considerată un partener de încredere şi inovator. Constituirea societăţii I.M.P. Romania a însemnat, pe lângă importul de tehnologie, transferul unor noi valori societare: valorificarea conceptului de serviciu, o bună gestiune financiară, o excelenta relaţie cu clienţii şi cu furnizorii, standarde de calitate ridicate şi o continuă modernizare tehnologică.

Pentru produsele textile neţesute şi geotextile societatea are clienţi nu doar în Romania, ci şi în afara graniţelor ţării, în: Italia, Ungaria, Moldova, Spania, Portugalia, Suedia, Germania, Marea Britanie, Serbia şi Muntenegru.