Timisoara

I Rock Festival

I Rock Festival - 22 iunie 2012

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 3 ani si 11 luni
Apartine de
Centrul Regional de Afaceri Timisoara - CRAFT
Vizualizari
1321

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 22 iunie 201220:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

I Rock Festival - 22 iunie 2012

În data de 22 iunie, la Centrul Regional de Afaceri, de la ora 20 va avea loc prima ediţie a festivalului I.Rock Festival, care va aduce într-o singură seară pe aceeaşi scenă, câteva din cele mai îndrăgite trupe pop – rock – inde din ţărişoara noastră.
Evenimentul organizat de Scottish Pub îi va avea ca invitaţi pe Phaser, Toulouse Lautrec, The MOOod, Travka, Les Elephants Bizarres, Grimus, Furio Snails, Mono Jacks şi Viţa de Vie. „Vrem să venim în ajutorul amatorilor de rock o seară în care să-şi vadă la treabă o serie de trupe pe val, multe dintre acestea fiind difuzate de către cei de la Radio Guerilla.
Având în vedere că totul se va întâmpla într-o singură seară, recitalurile trupelor vor fi axate strict pe hiturile lor şi vrem ca acest festival să fie unul cu continuitate, la fel ca şi Scosttish Pub Fest-ul, care în acest an va avea parte de o nouă ediţie“, ne-a declarat Alexandru Grigoruţă, din partea organizatorilor.
Festivalul I Rock va începe la ora 20, iar biletele costă 30 lei, acestea urmând să fie puse în vânzare începând din data de 8 iunie la Scottish Pub.

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana asta, Luna asta