Timisoara

Ia-ti pauza de sanatate si fericire!

Detalii eveniment

Telefon
0356005172
Social links
Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 7 ani si 11 luni
Vizualizari
870

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 27 noiembrie 201513:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Ia o pauză, vino și ia un healthy snack și învață să fii sănătos!
Vino vineri, 27 noiembrie, orele 13:00 la un eveniment in care vom vorbi despre cum mixam stilul de viata dorit ( alimentatie, somn, sport, relaxare, invatare, emotii ) cu stilul de viata real de acum astfel incat sa avem o rezultanta viabila pentru oricine alege sa fie mai sanatos.

Vom vorbi despre:

- ce mancam sa fim echilibrati in fiecare zi

- imbinarea fructuoasa a unui stil de viata incarcat cu un stil de viata sanatos

- raportare si pozitionare corecta fata de obstacolele ce se ivesc in viata de zi cu zi

- incredere in sine si starea generala de echilibru

- solutii si tehnici concrete de trai cu bucurie fiecare zi (fie ea stresanta si plina de activitati)

Cine sunt vorbitorii?

1. Lavinia Bratu - Doctor în Stiințe, Nutriționist, Fitoterapeut, Consilier de dezvoltare personala
"Iubesc oamenii, cu tot ce poate face fericit și împlinit un om.Îmi este drag să-i ascult, să-i privesc și să stau de vorbă la nivel autentic cu fiecare dintre ei. Am bucuria să lucrez cu oameni și să le împărtășesc cum pot mai bine și mai firesc din toată cunoașterea mea. M-am indreptat catre domeniul cunoasterii umane, inspre frumusetea vietii, marginita de credintele dobandite si intelese profund, in cautarea ADEVARULUI, AL SENSULUI EXISTENTIAL… Cautam raspunsuri…Vroiam sa stiu de ce sunt aici si care este rostulexistentei mele, de unde vin si incotro ma indrept. CE ESTE VIATA?, a mea, a ta, a noastra…Experienta acumulata prin studiu si prin etapele parcurse constient in viata mea, viata traita intens intru cunoastere, imi permit a te indemna si in a te indruma catre o viata in echilibru si cunoastere, inspre largirea constientului tau."

2. Florina Onețiu - Certified Coach, Comunicator, Psiholog
Florina Onetiu este un comunicator innascut, insumand o experienta de 15 ani in acest domeniu. Urmarind intotdeauna evolutia personala, Florina a virat incet-incet catre zona de dezvoltare personala, incepand inca din anul 2008 sa participe ca speaker la evenimente caritabile, de business, sociale. Tot in aceasta perioada, s-a format ca trainer, apoi a devenit coach si a făcut si studii de psihologie.
In anul 2011, Florina pune bazele Fundatiei Life Care, fundatie care ajuta oamenii sa-si urmeze potentialul, avand la baza un trai organic. Incepe un proiect dedicat adolescentilor, denumit BIO Camp, prima tabara de sanatate si dezvoltare personala dedicata adolescentilor. Tot in anul 2011, Florina da startul unei serii de evenimente si workshop-uri proprii pentru dezvoltare personala, dedicate femeilor, punand bazele unui proiect inovativ: “Academia Femeilor”, ce se inaugureaza in anul 2012.
In 2015, Florina fondeaza proiectul “Centrul Fericirii” dedicat transformarii integrative a oamenilor. Pana la momentul actual, in Romania, sunt deschise 5 centre care ajuta oamenii sa fie mai fericiti.
Florina este in continuare membru in board-ul companiei Life Care si isi continua activitatile de comunicare (de brand, training organizational, consultanta, strategii), coaching ( individual si in grupuri de coaching) si antreprenoriat social.

Va asteptam cu drag!

Pentru detalii sunati-ne la: 0356 005 172

contact@centrulfericiriitimisoara.ro

Eveniment Organizat de Centrul Fericirii Timisoara