Timisoara

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com

Ianovan Danut campion la Cupa de Table Calea Lipovei

Ianovan Danut campion la Cupa de Table Calea Lipovei

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 1 deceniu si 1 an
Vizualizari
1216

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Ianovan Danut - primul campion al Cupei de Table Calea Lipovei

Duminica 4 Noiembrie 2012, 95 de impatimiti ai jocului de table si-au dat intalnire la prima editie a Cupei de Table Calea Lipovei, eveniment sustinut de firma Scalini si domnul Ovidiu Ciuhandu, organizarea revenind Asociatiei Peter Sport.
Evenimentul s-a desfasurat in sistem eliminatoriu, partida fiind castigata cand unul dintre jucatori totaliza 5 puncte.
Dupa 7 ore de joc s-a ajuns si la faza finalelor, faza in care pt. locul 1-2 si-au disputat suprematia Ianovan Danut si Avram Eusebiu, iar in finala mica protagonistii au fost Blidar Alin si Marcu Dorinel, locul 3 fiind adjudecat de Alin Blidar cu scorul de 5-3.
Finala mare a oferit sarea si piperul, dupa ce Ianovan Danut conducea cu 4-0 dupa primele 3 linii disputate, dar s-a vazut egalat la 4, dupa ce a pierdut 4 linii consecutiv.
Suspansul se mareste pana la ultimul zar, cand Avram Eusebiu isi putea asigura victoria daca la ultima aruncare combinatia zarurilor nu continea 1. Din pacate norocul nu a fost de partea lui si combinatia 3-1 i-a spulberat sansa de a deveni campion.
Podiumul final a fost urmatorul:
- locul 1: Ianovan Danut
- locul 2: Avram Eusebiu
- locul 3: Blidar Alin
- locul 4: Marcu Dorinel.
Primii 3 clasati au fost recompensati de catre firma Scalini cu bani, cupe si medalii.

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro