Timisoara

Anunt Diamant Claudia Nastacă

Claudia Nastacă - organizator de cursuri din Timisoara pentru copii, ateliere pentru copii

Iata care sunt avantajele si dezavantajele reincarcarii unor cartuse imprimanta

Iata care sunt avantajele si dezavantajele reincarcarii unor cartuse imprimanta

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Vizualizari
868

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Consumabilele unei imprimante sunt destul de costisitoare, iar procesul de reincarcare pentru cartuse imprimanta pare sa fie o solutie mai eficienta de a reduce costurile. Dar este ea in realitate?

Trebuie sa stiti ca pretul de cumparare pentru o imprimanta este de multe ori mai mic in speranta ca ulterior va putea sa isi recupereze banii prin vanzarea consumabilelor. Acesta este adevaratul motiv pentru care aceste cartuse imprimanta costa destul de mult. In aceste cazuri multi oameni apeleaza la optiunile de reincarcare pentru cartusele de imprimanta, reducand astfel costurile. Insa, trebuie sa stiti ca acest proces vine la pachet cu anumite riscuri si de aceea este bine sa stiti care sunt avantajele si dezavantajele reumplerii cartuselor de imprimanta.

Sa stiti ca exista diferente semnificative de pret intre cartusele originale, acele cartuse compatibile si kiturile de refill. Achizitionarea primelor produse consumabile trebuie sa se realizeze in acelasi timp cu achizitionarea imparimantei. De ce? Pentru ca aceasta imprimanta vine din fabrica cu niste cartuse destul de mici care se consuma foarte repede dupa cateva zeci de pagini printate. Kiturile de refill sunt ceva mai scumpe, dar ele garanteaza undeva la printarea a 3000 pagini.

Cum se face reumplerea unor cartuse imprimanta?


Daca nu aveti un buget foarte mare alocat pentru acest segment, atunci optarea pentru niste cartuse compatibile este solutia perfecta pentru sunt mai ieftine decat cartusele originale si nu exista niciun risc. Ele se schimba foarte usor, in schimb kiturile de refill necesita ceva mai multa munca. Fiecare imprimanta are un aspect diferit chiar daca sunt produse de acelasi producator, prin urmare si aceste cartuse imprimanta difera de la aparat la aparat, iar modalitatea prin care sunt montate este diferita.

Procedeul de reumplere a unui cartus care este gol se face in mod diferit in functie de modelul de imprimanta pe care il aveti. Atunci cand vrei sa reumplii cartusele color care au cate 4 compartimente pentru culorile de baza ( cyan, magenta, galben si negru) trebuie sa urmaresti care este fiecare compartiment pentru fiecare categorie de culoare. Apoi cu o seringa o sa introduci cerneala in cartusul de imprimanta. Daca tii cont de toate instructiunile necesare procedeul de reumplere al unui cartus imprimanta dureaza foarte putin, in cateva minute totul este gata. Sa nu crezi ca aceasta reumplere iti ofera vreo garantie pentru ca nu exista vreun centru care sa fie autorizat pentru reumplerea cartuselor de imprimanta.

Daca aveti o imprimanta cu laser, atunci nu putem sa vorbim despre reumplerea cartuselor cu cerneala pentru ca acest model de imprimante este prevazut cu tonere. Aceste tonere sunt niste recipiente ce au in compozitia lor praf de cerneala. Tonerele au garantia ca ajung la un numar de mii de pagini de printare spre deosebire de cartuse imprimanta, insa acestea au un pret mai ridicat.

Magazinul online www.tonerpro.ro va ofera cartuse imprimanta compatibile si originale pentru toate tipurile de imprimante. Tot ce trebuie sa faceti este sa creati cont de utilizator pe site si sa plasati o comanda. Desigur, puteti plasa comanda si telefonic la numarul 021.348.16.19.

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com