Timisoara

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro

Iata sistemul de supraveghere video potrivit pentru orice spatiu

Iata sistemul de supraveghere video potrivit pentru orice spatiu

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Vizualizari
683

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Tehnologia ajuta destul de mult in acest domeniu, iar noile camere de supraveghere sunt destul de usor de folosit si intretinut, cu o rezolutie mare si cu spatiu de stocare variabil. Siguranta personala si a bunurilor este un stres pe care il poti ameliora destul de usor cu un sistem de supraveghere video potrivit.

Care sunt optiunile?


Magazinele online propun o gama variata de produse insotite de toate informatiile necesare pentru configurarea si utilizarea acestora. Indiferent ca ai nevoie de o camera pentru supravegherea unei incaperi sau a unui bun, poti alege din ofera unor producatori de top in domeniu, cum sunt Dahua, Navaio sau HikVision. Dahua, de exemplu, este unul dintre primii 3 producatori de sisteme de supraveghere video la nivel global si unul dintre cei mai mari inovatori si dezvoltatori in domeniul IT, iar produsele lor se gasesc in marile magazine de profil din lume.

Alege in functie tehnologie


Principalele optiuni sunt 2 tipuri de camere, in functie de tehnologia dezvoltatorului.

  • Cu tehnologii analogice HD

In acest moment, Dahua exceleaza si ofera cea mai performanta camera HDCVI de acest tip, cu o rezolultie maxima de 8 Megapixeli, cu o transmisie prin cablu de pana la 1 200 m. Sistemele de acest tip sunt cele mai variate si mai accesibile momentan.

  • Cu tehnologii analogice IP

Sunt cele mai performante, cu o rezolutie de maxim 12 Megapixeli, cu transmisie wireless si cu un numar mare de camere ce pot fi conectate. Datorita performantei, acestea sunt mai scumpe si, in cele mai multe cazuri, necesita ajutor la procesul de instalare.

Alte optiuni sunt determinate de:

- spatiul in care doresti sa il amplasezi, astfel pot fi sisteme de supraveghere video de interior si de exterior;
- ce anume vrei sa filmezi. Daca te intereseaza detalii clare, trebuie sa fii atent la senzorul de imagine, rezolutia sa fie cat mai buna;
- tipul lentilei de focalizare este important pentru ca acei mm fac diferenta dintre un corp distorsionat si unul real;
- iluminatorul infrarosu este necesar pentru buna functionare pe timp de noapte, dar si acesta este de mai multe feluri, cele inteligente sunt cele mai recomandate pentru ca se adapteaza la corpuri;
- cat timp vrei sa filmezi - trebuie sa fii atent la spatiul de stocare de pe HDD si eventual la stabilirea unui interval de memorare si stergere.

De ce sa alei un magazin online?


E-CAMERE.RO iti pune la dispozitie toate specificatiile necesare. Astfel, nu vei avea parte de neplaceri, cum ar fi lipsa unui cablu sau a unui surub pentru instalare, atunci cand primesti pachetul. Toate detaliile sistemului de supraveghere sunt listate in sectiunea de specificatii. Una din principalele recomandari este aceea de a nu cumpera un astfel de sistem pana in momentul in care nu vedeti exact imaginile pe care le poate filma, pentru ca diferitele combinatii de lentila, senzor si rezolutie posibila au rezultate diferite. Daca nu gasesti clipuri video, daca vrei mai multe detalii sau te-ai hotarat ce sistem de supraveghere video doresti, poti contacta echipa online sau telefonic si le poti cere mai multe detalii.

Date de contact
Telefon: Vanzari - 0767 390 475, vanzari@e-camere.ro
Suport tehnic : 0765 487 387, suport@e-camere.ro
Sediul comercial: Str. Petrache Poenaru, Nr. 1, Craiova, Dolj

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389

Anunt Diamant Euroinstal - Bulevardul Liviu Rebreanu

Euroinstal Timisoara - Bulevardul Liviu Rebreanu
https://euro-instal.ro