Timisoara

Anunt Diamant Claudia Nastacă

Claudia Nastacă - organizator de cursuri din Timisoara pentru copii, ateliere pentru copii

Idei accesorii pentru domnișoare de onoare

Idei accesorii pentru domnișoare de onoare

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
565

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Visezi la o nuntă de vis, în care toate prietenele tale îți vor fi alături? Vrei să transformi sărbătoarea într-un eveniment memorabil, similar celor pe care poate le-ai văzut în filmele de la Hollywood?

Unele dintre elementele de bază, în acest sens, sunt accesoriile pentru domnișoare de onoare, deoarece ele sunt cele care vor anima întreaga seară, dar și te vor ajuta să treci peste iureșul de emoții care te pot încerca în acea zi specială. Nu știi ce să alegi? Echipa Eventimag a pregătit pentru tine câteva recomandări de accesorii care stilistic se vor integra perfect în sărbătoarea ta.

1. Brățări pentru domnișoare de onoare

Dacă ai optat pentru a le lăsa într-un stil vestimentar individual sau dacă ai ales să le îmbraci pe toate în același timp cromatic de rochii, nu uita de un accent original: brățările pentru domnișoare de onoare. Simple, cu diferite aplicații, eventual cu flori din săpun - oricare dintre aceste tipuri de brățări le va conferi un șarm aparte, scoțându-le în evidență de-a lungul serii. În plus, acestea reprezintă prin ele însele un cadou frumos pe care-l vor memora mult timp înainte.

2. Halate roz pentru domnișoare de onoare

Sunt perfecte pentru momentele când urmează să aveți sesiunea foto, deoarece scot în evidență comuniunea voastră spirituală. Sunteți astfel o adevărată echipă, într-un tandem. De exemplu, fotograful poate prinde astfel momentele minunate în care mireasa și domnișoarele de onoare se pregătesc de marele eveniment. Se machiază, coafează sau o ajută pe mireasă să-și îmbrace rochia aleasă. Recomandarea e să optați pentru halate roz pentru domnișoare de onoare, mai ales din satin, deoarece are un aspect satinat, cu strălucire, ceea ce prinde bine în fotografii.

3. Diademe rafinate

Încă un aspect superb este folosirea diademelor care se potrivesc perfect aproape pe orice tip de coafură, transformându-ți domnișoarele de onoare în veritabile prințese. Sunt diafane, stilate și scot în evidență stilistica evenimentului.

4. Buchețele de flori

Imaginează-ți momentul în care vei merge la altar sau la înregistrarea civilă a căsătoriei, iar fiecare domnișoară de onoare va avea în mâini câte un buchețel de flori. Pot fi flori de câmp sau obișnuite, dar neapărat să existe o continuitate și o legătură cu buchetul miresei, în acest fel vei obține încă un element estetic superb.

Nu știi unde să găsești accesoriile și decorațiunile pentru evenimentul tău? Apelează la Eventimag. Doar la noi găsești un sortiment impresionant de decorațiuni de interior sau exterior, prețuri avantajoase și consultația specialistului.

Eventimag - îți decorăm sărbătoarea de vis!

Anunt Diamant Euroinstal - Giroc

Euroinstal Giroc - boilere, centrale termice, sisteme de incalzire
https://euro-instal.ro