Timisoara

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

Idei de amenajare a spațiului exterior al unei case de vacanțe

Idei de amenajare a spațiului exterior al unei case de vacanțe

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Vizualizari
446

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Când vine vorba de decorațiunile unei case de vacanță, exteriorul este la fel de important ca și interiorul. Zonele exterioare, cum ar fi curtea și grădina, pot fi o oază primitoare în care turiștii se vor simții fericiți să petreacă timpul în nopțile de vară. Există trei tipuri de spații exterioare pe care ar trebui să le luați în considerare (în funcție posibilitatea pe care o are proprietatea dvs.) atunci când vă decorați zonele exterioare, astfel încât oaspeții dumneavoastră să se simtă confortabil și să aibă cât mai multe lucruri practice la îndemână, pentru mâncare, distracție și/sau relaxare.

Grădina

Amenajarea grădinii poate fi dictată în mare măsură de mărimea ei. Este mult mai ușor să decorezi o grădină micuță dar, oricât de mare ar fi grădina tă, tot poți găsi idei creative și practice. De exemplu, puteți construi mai multe grătare degrădină, astfel încât oaspeții dvs. nu o să fie nevoiți să aștepte unii după alții.

Unele elemente esențiale din grădină ar fi:

 • Grătarele de grădină simple și clasice sau construite din cărămidă în diverse designuri, vor face o diferență colosală.
 • Plantați diverse flori care nu necesită prea multă întreținere, și care înfloresc în diverse perioade ale anului, astfel încât să aveți explozii de culori pe tot parcursul anului.
 • O idee minunată ar fi să plantați un rând de legume și de plante aromatice din care oaspeții să se poată servi singuri atunci când utilizează grătarele de grădină.
 • Este 100% necesar să aveți o instalație de apă în grădină pentru a uda plantele ușor dar și pentru oaspeți – o chiuvetă amplasată lângă fiecare grătar de grădinăar aduce un plus uriaș.
 • Spații de joacă pentru copii. Pentru familii, este deosebit de important să amenajați un mic spațiu pentru cei mici, câteva leagăne de grădină, o trambulină, o piscină gonflabilă, și/sau un tobogan.
 • Hamace și leagăne de grădină pentru relaxare. Alegeți câteva locuri în grădină care beneficiază de multă umbră naturală și amplasați câteva hamace și leagăne pentru relaxare.

Zona de terasă


O terasă poate fi un spațiu excelent pentru socializare, pentru a juca jocuri de cărți sau pe tablă. Este un spațiu în care oaspeții pot servi cina și se pot relaxa pe deplin, așa că, țineți minte acest aspect. Următoarele idei ar trebui să vă ajute să exploatați la maxim spațiul dumneavoastră de terasă:

 • Dacă aveți loc, folosiți niveluri pentru a face ca terasa să pară mult mai mare.
 • Aveți nevoie de mobilier de exterior. Câteva mese cu scaune și un bufet, sunt o necesitate. Dacă terasa dumneavoastră nu are acoperiș, gândiți-vă să adăugați și un suport de umbrelă, pentru zilele în care vremea este caldă, dar mai puțin uscată.
 • Unele corpuri de iluminat în aer liber pot fi foarte practice și economice, în timp ce arătă foarte bine pe timp de noapte, cum sunt felinarele din fier forjat și sticlă cu încărcare solară.
 • Un încălzitor pentru căldură sau un ventilator pentru nopțile fierbinți de vară - oaspeții pot sta în jurul fiecăruia dintre acestea și se pot simți confortabil și în aer liber pe timp de noapte.
 • Un grătar amenajat și/sau un cuptor pentru pizza sau pentru plăcinte ar aduce un plus.

Partea din față

Intrarea din față a cabanei dvs. de vacanță va fi primul lucru pe care oaspeții dvs. îl vor vedea la sosire, așa că veți dori să faceți o impresie primitoare și strălucitoare.

 • Plantați flori și plante pe o boltă la portița de intrare, pentru a da o primire plăcută și frumoasă
 • Asigurați-vă că aveți o cărare bine întreținută până la ușă de la cabana
 • Luați în considerare adăugarea unui semn unic și drăguț, pe care să scrieți numele cabanei.

Filtre articol

Categorie articol: Amenajari

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro