Timisoara

Idei de cadouri perfecte pentru Dragobete

Idei de cadouri perfecte pentru Dragobete

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 2 luni si 5 zile
Vizualizari
357

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

,,Nu există iubire, ci doar dovezi de iubire”, spunea Jean Cocteau. Și ce prilej mai bun de a-ți arăta iubirea și afecțiunea dacă nu frumoasa sărbătoare - Dragobetele? Dacă te simți în pană de inspirație, echipa brandului de bijuterii SOKOLOV Jewelry a pregătit pentru tine câteva recomandări de accesorii care s-ar potrivi perfect pentru a fi dăruite persoanei iubite în aceasta zi minunată.

Ești gata? Ia un pix și notează sugestiile, iar sărbătoarea voastră va deveni de-a dreptul memorabilă și deosebită.

1. Coliere - un cadou cu multe simboluri ascunse

În cazul în care ești în căutarea unui cadou deosebit și încărcat de simbolism, trebuie să arunci o privire peste coliere, deoarece executarea acestora, modelul sau piatra pe care o au încrustată poate deveni un mesaj pentru persoana iubită. De exemplu, îi poți alege un colier cu piatra semiprețioasă care îi reprezintă zodia, sau, de ce nu, un colier cu prima literă a prenumelui său. În acest fel îi vei demonstra că dragostea pe care i-o porți este nemărginită, iar detaliile deosebite ale acestei bijuterii vă vor apropia sufletele și mai mult.

2. Ceasurile - un cadou minimalist, dar de neînlocuit

Ceasurile se clasează perfect în categoria celor mai rafinate cadouri pe care le poți face persoanei iubite fără să dai greș. Minimaliste sau extravagante, acestea vor deveni ușor un accesoriu de neînlocuit pentru destinatarul darului. Se potrivesc perfect pentru bărbați, deoarece aceștia sunt indispensabil legați de controlul timpului și de activitățile zilnice. Pentru femei, un ceas poate fi o completare reușită a unei ținute sau începutul unui mod de viață mai organizat. În acest caz, pentru femei s-ar potrivi un ceas din argint cu zirconiu, în nuanțe clasice de alb sau ivory, iar pentru bărbați un ceas din oțel masiv și aur cu curea metalică sau din piele, în dependență de preferințe. Acestea vor rezista în timp și se vor purta extrem de comod.

3. Lanțurile - un cadou potrivit atât pentru femei, cât și pentru bărbați

În majoritatea cazurilor, lanțurile pot avea o multitudine de modele, de la cele mai minimaliste până la cele mai diversificate. Important este că aceste bijuterii pot fi de-a dreptul un cadou deosebit, atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Important este să ții cont de preferințele persoanei iubite în materie de metal. Ca să nu dai greș, ar fi bine să întrebi direct persoana dragă ce metal preferă mai mult, aurul sau argintul. Nu uita să verifici și mecanismul de prindere, astfel încât să fie cât mai ușor de fixat și de scos.

În magazinele SOKOLOV Jewelry ai o alegere imensă de bijuterii și accesorii pe gustul celor mai capricioși. Alege dintre cele mai diverse modele de bijuterii pentru femei și accesorii pentru bărbați și transformă sărbătorea Dragobetelui într-un eveniment memorabil pentru ambii.

Sokolov Jewelry - bijuterii inspirate de tine!