Timisoara

Gratuit O nouă aplicație ortodoxă gratuită: Lumea ortodoxiei

Aplicația conține: calendar ortodox 2019-2030, biserici / mănăstiri din România, biblia ortodoxă, bibliotecă ortodoxă (acatiste, tropare, viețile sfinților, proloage, predici, tâlcuiri, filocalia etc.)

Idei de Craciun pentru angajatii companiei

Detalii stire

Categorie
Stiri social
Modificat
acum 9 luni si 2 saptamani
Apartine de
Perspektive Vision
Vizualizari
367

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Bradul corporativ si obiceiurile de Craciun pot deveni o traditie care merita perpetuata. Este intr-adevar un gest binevoitor si pozitiv care uneste angajatii si directorii unei companii, prin asocierea extraordinara a familiilor lor cu ei. Cu exceptia cazului in care angajatorul doreste sa apeleze la un furnizor de servicii, acesta poate sa organizeze el insusi petrecerea de Craciun. Ce optiuni ii sunt disponibile?

Pom de Craciun si pachete cadou

Acesta este minimul pe care o companie il poate organiza, dar acest minim poate fi destul de satisfacator si apreciat de personal. Mai presus de toate este vorba de a face un gest catre copii, invitandu-i pe acestia si pe parintii lor la o petrecere draguta in timpul careia va aparea Mos Craciun. Le va distribui cosuri cadou cu bomboane de ciocolata si alte bunatati. De asemenea, asemenea cosuri pot fi oferite si anagajatilor. Un mic spectacol poate insoti ulterior aceasta intalnire. Pomul de Craciun si cosurile cadou reprezinta ceva clasic ce va face intotdeauna placere.

Din punct de vedere practic, aceasta este o optiune care necesita mai putine cheltuieli si mai putin timp decat alte evenimente mai complexe. Daca alegeti de exemplu cosuri de la giftidea.ro, puteti sa stabiliti un buget acceptabil si sa le oferiti angajatilor si copiilor acestora pachete cu bunatati frumos ambalate si de calitate. Cu toate acestea, nu trebuie sa neglijam si detaliile decorului. Si aveti grija cum il prezentati pe Mos Craciun, folosind eventual serviciile unui make-up artist.

Daca aveti un buget mai mare, puteti pregati si cateva gustari gourmet, separand cocktailuri, pahare de sampanie si aperitive pentru adulti de sucuri de fructe si dulciuri pentru copii. Daca aceasta gustare de familie pare dificil de realizat, luati in considerare angajarea unui furnizor de servicii potrivit pentru nevoile pe care le aveti.

Masa si spectacol mare

Aceasta este optiunea scumpa care reuneste intreaga companie. Este deosebit de potrivita pentru o seara care ii priveste in principal pe adulti. Masa va fi apoi insotita de un spectacol pentru adulti: magie, concert ... Si copiii mai mari vor aprecia.

Necesita o organizare riguroasa si o planificare extinsa. Este vorba de a lucra in amonte pentru a nu neglija nimic. Trebuie sa gasiti o sala de inchiriat care sa poata gazdui toti angajatii si familiile acestora, dar sa alegeti si o firma de catering si, pentru aceasta, ar fi bine sa solicitati cotatii de la mai multe firme de gen. Si, desigur, nu strica sa oferiti la final si un pachet cadou pentru fiecare angajat.

Brad de Craciun si spectacol corporat

Aceste surprize sunt foarte variate si depind foarte mult de public. De exemplu, unii angajati ar putea dori mai multa originalitate sau chiar rafinament (adica spectacol de teatru, ateliere artistice etc.). Atunci cand aveti indoieli despre ce isi doresc, este util sa efectuati un sondaj in randul angajatilor. O gustare pentru copii va fi insotita perfect de un spectacol de magie sau clovni, dar asigurati-va ca acest spectacol este agreat si de parinti. Daca alegeti optiunea unui atelier creativ, asigurati-va ca exista suficiente lucruri de facut pentru ca toti copiii sa se distreze in acelasi timp. Este foarte dificil sa ii faceti pe copii sa astepte.

Sfaturi practice pentru petrecerea de Craciun

Indiferent de optiunea pe care o alegeti, exista cateva detalii care trebuie elaborate cu atentie. Cea mai importanta dintre acestea este data. Perioada de vacanta de Craciun ar trebui scoasa din calcul, timp in care o parte din personal va lipsi. In mod ideal, planificati o data in decembrie, inainte de sarbatori. Companiile care experimenteaza un varf de activitate in aceasta perioada pot amana evenimentul fie la sfarsitul lunii noiembrie, fie la inceputul lunii ianuarie.

Preferati o sambata sau chiar o duminica. Nu alegeti niciodata o zi lucratoare

Chiar daca compania are spatii suficient de mari pentru a gazdui evenimentul, este recomandabil sa inchiriati o sala, daca bugetul o permite. Acest lucru ii va scoate pe angajati din contextul profesional obisnuit si ii va linisti.