Timisoara

IgienaServ.ro - De ce sa apelati urgent la serviciul de curatare hota?

IgienaServ.ro – De ce sa apelati urgent la serviciul de curatare hota?

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 6 luni si 3 zile
Vizualizari
920

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Aducem astazi in discutie importanta serviciului de curatare hota. Chiar daca poate considerati ca acest lucru nu este neaparat necesar, aflati ca importanta lui este mai mare decat credeti, iar ideea de curatare hota pune in prim plan sanatatea dumneavoastra.

Prin acest procedeu de curatare evitati scurgerea prafului in mancarea pe care o preparati si in acelasi timp eliminarea mirosurilor neplacute. Sa explicam mai pe indelete: daca hota nu este intretinuta asa cum trebuie, exista riscul declansarii unui incendiu. Aburii rezultati din fierberea produselor alimentare, impreuna cu mici particule din rezidurile care se strang de-a lungul timpului pe hota, pot avea efecte grave asupra voastra si asupra casei dumneavoastra.

Un alt avantaj al curatarii hotelor este ca mentine standardele de calitate ale produsului (hotei) si ii prelungeste durata de functionare optima. Hota are mai putine sanse de a se strica. Pentru ca toate aceste aspecte enumerate mai sus pot genera foarte multe neplaceri, avem un raspuns pentru toate intrebarile dumneavoatra.

Suntem responsabili in mod direct sa ne asiguram ca orice activitate intreprindem, aceasta este lipsita de pericole

Grasimile ce se lipesc de sistemele de ventilatie ale hotei pot produce multe evenimente neplacute si riscul unui incendiu foarte grav creste. Acumularea prafului si a altor substrante in filtrele hotei ingusteaza in timp sistemul de ventilatie. Aburul nu mai este captat asa cum trebuie, iar hota nu mai este de ajutor la fel ca la inceput.

Poate considerati ca este foarte simplu sa curatati hota si ca puteti face foarte simplu acest pas folosind produse de curatare pe care le aveti la indemana prin casa. Dar germenii si bacteriile raman fara a va cere permisiunea.
Aburul rezultat din prepararea mancarurilor este cald, iar acest lucru face si mai usoara raspandirea microbilor si alergenilor de orice fel. Praful ramane lipit de acele site speciale si este foarte greu de indepartat.

O echipa profesionista, cu foarte multa experienta in domeniu, poate veni la dumneavoastra acasa la orice ora, oferind servicii non stop in orice loc din tara. Cu o programare in prealabil, acestia vin direct la dumneavoastra acasa si curata perfect hota.

Veti observa cu siguranta o imbunatarile in ceea ce priveste functionarea hotei, iar mancarea va fi in siguranta.
Echipa care va vine in ajutor are o experienta de peste 17 ani in domeniu si dispune te toate echipamentele si solutiile necesare pentru a rezolva problema. Este important ca substantele folosite la curatarea hotelor sa fie biodegradabile si non-toxice, pentru a nu pune in pericol sanatatea celor din casa.

Aceste norme sunt respectate cu strictete pentru a obtine cele mai bune rezultate de fiecare data, intr-un timp scurt si fara sa afecteze in vreun fel restul incaperii. Totul se face prin aspirare si curatare profunda pentru a readuce la viata hota dumneavoastra.

IgienaServ.ro – Oferte personalizate
La fel ca echipa de specialisti, preturile nu au nici ele concurenta. Aflati mai multe chiar astazi. Cu un simplu telefon puteti obtine o oferta personalizata, in concordanta cu nevoie si cererile dumneavoastra.

Aflati mai multe informatii:
Telefon - 0722672774
E-mail - office @ igienaserv.ro
Website –

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389