Timisoara

iGlow - aparatură, mobilier și consumabile de calitate superioară pentru saloane

iGlow - aparatură, mobilier și consumabile de calitate superioară pentru saloane

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 3 luni si 6 zile
Vizualizari
229

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Domeniul de hair and beauty este chiar mai înfloritor ca oricând. Pe timpul pandemiei totul părea fatidic înspre faliment și zile negre. Însă, oamenii stând în casă, fără posibilitatea de a își face transformările preferate la stiliștii preferați, s-au apucat ei să-și facă unele corecții. Bineînțeles că ce și-au făcut ei nu se compară cu rezultatete reieșite din mâinile unui stilist profesionist, ba mai mult unele chiar și-au distrus părul prin decolorări. Unele femei și-au smuls unghiile cu gel fiindcă deja crescuseră și și-au stricat patul unghial. Altele, de la atâta plictiseală, s-au gândit că tare bine ar fi să își facă un breton. Și au obținut două aspecte, cel de greblă, firele de păr prea scurte devenind practic ca un cozoroc și cel de castron ciobit, într-un loc mai lung, într-un loc mai scurt.

Cum s-au rărit restricțiile cum toată lumea a fugit la salon să repare ce au stricat sau să aibă parte de tunsori, de mani/pedi, epilări și multe altele. Stiliștii au fost luați cu asalt, programările venind pe bandă rulantă. Și situația se menține fiindcă tuturor ne place să ne îngrijim, iar acasă cu siguranță nu obținem aceleași rezultate. iGlow a fost alături de multe saloane în această perioadă, deci dacă și tu îți dorești produse de calitate, poate vrei să faci niște schimbări prin salon, poate să schimbi aparatura, aici este locul unde găsești tot ce dorești.

Totul pentru coaforul tău

Știi și tu că vopseaua și celelalte consumabile se termină tare repede, fiindcă femeile se plictisesc un-doi de culoarea părului, iar părul alb crește și mai și. Vei regăsi în categoria de produse pentru coafor de pe iglow.ro vopsele profesionale, oxidant subtil, măști nuanțatoare, pudra sau cremă decolorantă, fixative, balsamuri și șampoane, produse de styling, stabilizatoare de culoare și multe altele.

De asemenea aici găsești și aparatura necesară, plăci de păr, mașini de tuns, ondulatoare, uscătoare precum și foarfeci, perii de păr, mănuși și altele. Toate sunt profesionale, de calitate superioară și indispensabile din salonul tău. Dacă ai avea nevoie de niște uscătoare noi, care să fie la fel, iGlow îți pune la dispoziție branduri de renume precum BaByLiss, Ultron sau Lady Stella. Aparatura similară denotă și mai mult profesionalism atunci când îți trec clienții pragul salonului. Tot aici regăsești și unități de spălare, confortabile și moderne, ce se vor încadra în orice design al salonului.

Dar și totul pentru home use

Nu doar saloanele apelează la iGlow, ci și clientele care au nevoie de produse sau aparate electrice pe care să le utilizeze acasă. Deci poți găsi aici toate cele necesare pentru home use. Poate preferi unele lucruri să le faci acasă, cum ar fi să te epilezi cu ceară sau să îți faci tu un masaj anticelulitic.

Vei găsi la iGlow ceară, benzi, spatule, produse pre și post epilare ce-ți vor îngriji pielea. Vei găsi aici uleiuri de masaj Yamuna cu diferite proprietăți, iar pielea ta va fi din nou radiantă, elastică și hidratată în profunzime. Să nu uităm și de gomajul de corp, care trebuie utilizat cel puțin odată pe săptămână pentru ca tu să ai pielea extrem de fină.

Toate acestea, dar și multe altele le descoperi accesând iglow.ro.
Contact:

0765440337
0748338273

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306