Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro

Ignifugare.eu recomanda instalare de trape de fum pentru constructiile cu risc mare de incendiu

Ignifugare.eu recomanda instalare de trape de fum pentru constructiile cu risc mare de incendiu

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
1110

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Unele spatii necesita o asigurare mai mare impotriva accidentelor de tot felul, inclusiv a incendiilor. Evolutia tehnologiei in acest domeniu a determinat crearea unor trape de fum care sunt recomandate sa fie instalate in incinte cu risc mare de incediu precum: depozite, hale, fabrici.

Este cunoscut faptul ca in cazul cladirilor mari, precum fabrici si hale, izbucnirea unui incendiu este influentata si de activitatea specifica ce se desfasoara in interiorul acesteia. De aceea, si masurile de prevenire si securitate trebuie sporite si firma Ignifugare.eu certifica faptul ca in cazul unui incediu, cladirile care au montate trape de fum determina reducerea considerabila a pagubelor. Ignifugare.eu recomanda achizitionarea de trape de fum proprietarilor si constructorilor de cladiri cu suprafete mari, care prezinta un risc mai mare de incendiu. Trapele de fum reprezinta echipamente ce au un rol dublu: de protejare a cladirii afectate de un incendiu si de protejarea personalului aflat in cladire in momentul declansarii unui incendiu.

In cazul declansarii unui incendiu, aceste echipamente se deschid automat, fumul si gazele fierbinti fiind evacuate in exterior: gazele toxice sunt eliberate si este permisa si asigurata intrarea oxigenului. Gratie acestui proces, caile de evacuare raman vizibile, iar persoanele aflate in incinta afectata se pot indrepta spre iesirile de urgenta. Mentinerea vizibilitatii in incinta faciliteaza interventia echipajelor de pompieri, care pot actiona pentru a salva persoanele implicate in incendiu si pot stinge flacarile intr-un mod mult mai eficient.

Avantajele instalarii trapelor de fum


 • Preturile de achizitie practicate de Ignifugare.eu sunt avantajoase;
 • Declansarea automata in cazul izbcnirii unui incediu;
 • Reducerea pagubelor in cazul incendiilor;
 • Caile de evacuare sunt extinse, functia de baza a acestor trape de fum fiind evacuarea in exterior a gazelor, caldurii si a fumului;
 • Mentinerea vizibilitatii spatiului afectat de incendiu;
 • Eliberarea gazelor toxice in exterior si patrunderea oxigenului in interior:
 • Prezenta trapelor de fum asigura aerisirea permanenta si iluminarea naturala;
 • Prezenta unor trape de fum montate pe tavan sau pe suprafata peretilor reduce riscul de incendiu.

Ignifugare.eu pune la dispozitia clientilor toate informatiile necesare privind achizitionare de trape de fum pentru spatiile corespunzatoare. Asigurarea si protectia impotriva incendiilor este o chestiune importanta. Fie ca este vorba despre normele impuse de lege sau despre dorinta personala de protectie, este intotdeauna cel mai sigur sa lucrati cu un profesionist.

Ignifugare.eu va sta la dispozitie la orice ora pentru consiliere, identificarea celor mai bune solutii, pentru oferte avantajoase potrivite oricarui tip de client si proiectului propusa de acesta, dar si pentru servicii de montare si instalare. Ignifugare.eu acorda consultanta gratuita tuturor clientilor ce ii solicita serviciile si indiferent de tipul de proiect propus de catre acestia, fiind recomandati de experienta dobandita si clientii multumiti de rezultatul final al proiectelor efectuate.

Puteti afla detalii suplimentare, informatii despre produse si tipul de proiecte efectuate pe site-ul www.ignifugare.eu

Mai mult puteti lua legatura cu unul dintre operatorii ignifugare.eu atat online, cat si telefonic. Toate datele de contact de care aveti nevoie sunt prezentate mai jos.

Contact
Telefon: 0722672774
E-mail: office @ ignifugare.eu
Adresa: Strada Concordiei, nr. 5, Sector 4, Bucuresti.

Autor

 • Agentia Fortin
 • 0Partener de afaceri

 • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
 • 0726538389

Anunt Diamant Euroinstal - Bulevardul Liviu Rebreanu

Euroinstal Timisoara - Bulevardul Liviu Rebreanu
https://euro-instal.ro