Timisoara

Ignifugare.eu - Sisteme de preventie in caz de incendiu - Instalarea de senzori de fum in spatiile publice sau private

Ignifugare.eu - Sisteme de preventie in caz de incendiu - Instalarea de senzori de fum in spatiile publice sau private

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 3 saptamani si 6 zile
Vizualizari
776

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Una dintre cele mai simple si eficiente metode de a asigura calitatea vietii in randul membrilor de familie sau a angajatilor consta in instalarea de alarme detectoare de fum si senzori de fum in spatiile publice sau private.
Intrucat preventia in caz de incendiu este un bun necesar al zilelor noastre, indiferent de vechimea spatiului sau modul in care acesta este intrebuintat, compania Ignifugare.eu este la dispozitia dumneavoastra non-stop prin intermediul telefonului destinat urgentelor: 0219876 (tarif normal).

Specialistii de la Ignifugare.eu sunt la dispozitia publicului atat pentru a informa, cat si pentru a preveni incendiile si interveni in caz de urgenta.

In acest sens, expertii Ignifugare.eu au pregatit cateva informatii de baza pentru educarea publicului, dar si pentru a isi ghida clientii sa opteze pentru sistemul potrivit de prevenire in caz de incendiu.

De ce este necesar sa instalam alarme de incendiu?
Datele statistice arata ca in Romania aproximativ 12 locuinte sunt afectate de incendii in fiecare zi si, in medie, un om isi pierde viata zilnic din cauza sufocarii prin fum sau a ranilor produse de flacari.

O statistica realizata de Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta arata ca circa 6.000 de incendii de mare amploare au loc anual in Romania, iar majoritatea incendiilor se produc pe timpul noptii.

Aceste date atesta necesitatea ce se impune in materie de instalare a masurilor de siguranta, prevenire si stingere a incendiilor atat in locatiile publice, cat si in cele private.

Care sunt beneficiile instalarii senzorilor de fum si a sistemelor de alarma in caz de incendiu?
Beneficiile instalarii senzorilor de fum si a alarmelor in caz de incendiu sunt partea inerenta a dezvoltarii acestor aparate tehnologice: conservarea vietii, asigurarea bunurilor materiale in caz de incendiu, evacuarea spatiului in ordine, fara a crea panica si fara a supune persoanele aflate la locatie unui risc de accidentare.

Cum functioneaza sistemele de alarma in caz de incendiu?
Alarmele detectoare de fum verifica in mod constant temperatura aerului de interior pentru a detecta schimbarile bruste de termperatura, prezenta gazelor si a particulelor de fum in aer produse in cazul starnirii unui incendiu.

Alarmele detectoare declanseaza un semnal sonor in caz de urgenta, pentru a instiinta persoanele aflate la fata locului sa parareasca spatiul.

Senzorii de fum pot fi conectati la sistemul de stingere incendiu ce porneste eliberarea substantelor de stingere a flacarilor, dar si la sistemul de ventilatie pentru a preintampina acumularea gazelor si a diminua pericolul exploziilor.

Compania Ignifugare.eu pune la dispozitia publicului o linie completa de sisteme pentru prevenirea incendiilor, printre care trapele de fum si senzorii de fum, special conceputi pentru a se alinia codurilor de securitate din domeniul constructiilor si sigurantei publice la nivelul standardelor mondiale.

Ignifugare.eu – Date de contact
Pentru a primi mai multe informatii cu privire la masurile de siguranta ce pot fi implementate la locatie pentru a va proteja afacerea, dar si resursele umane si materiale, nu ezistati sa contactati expertii Ignifugare.eu pentru a va indruma in selectarea sistemelor de preventie potrivite cerintelor date.

In acest sens, puteti vizita pagina web ignifugare.eu sau apela la numarul de telefon: 0722672774.

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389