Timisoara

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro

Ikea va deschide un magazin și în Timișoara

Ikea va deschide un magazin și în Timișoara

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
1292

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Producătorul suedez de mobilă Ikea a pus pe lista sa de investiții și orașul Timișoara, ca urmare a dezvoltării puternice a puterii de cumpărare a locuitorilor din zonă. Primul magazin din afara Capitalei este prognozat a se da în folosință în 2021, acum Ikea fiind în căutare de terenuri. Orașul de pe Bega a intrat pe lista Ikea, deoarece Timișoara se află în top cinci orașe din țară în ceea ce privește volumul de comenzi online de produse Ikea.

Timișoara este în atenția a numeroase firme, nu doar Ikea, din domeniul retailului, dar și în alte domenii de business. În ultimii opt ani, cifra de afaceri cumulată a tuturor firmelor din județul Timiș a crescut cu 109%, ceea ce arată un interes crescut. Ca urmare și piața birourilor în continuă ascensiune, cererea și oferta de sedii fiind din ce în ce mai mare.

Compania ESOP, specializată în tranzacții de birouri în Capitală, una din top trei firme de consultanță imobiliară din România, a intermediat de curând închirierea unui spațiu de birouri cu o suprafață de 4.000 mp, în Timișoara, client fiind o mare companie internațională, care s-a mutat în clădirea City Business Center.

ESOP Consulting are în portofoliu de reprezentare spatii de birouri în Timisoara care depasesc 100.000 mp, având de închiriat sedii cu suprafețe cuprinse între 250 mp, până la peste 18.000 mp.

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro