Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro

Iluminatul în sufragerie - 5 sfaturi practice

Iluminatul în sufragerie - 5 sfaturi practice

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
512

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Spațiul generos din sufragerie este locul perfect să experimentezi atât în ceea ce privește mobilierul, cât și în ceea ce privește poziționarea diverselor obiecte decorative. De asemenea, îți poți exprima creativitatea și în privința jocurilor de lumini, de la intensitate la nuanțe. Luminile calde sau reci pot fi utilizate pentru a crea mai multe zone în încăpere sau pentru a pune în valoare anumite elemente. Iată câteva modalități prin care poți să dai sufrageriei un aer aparte, doar cu ajutorul luminii.

Ține cont de toate elementele


Lumina este foarte mult influențată de celelalte culori din sufragerie, de modul în care sunt poziționate obiectele de mobilier și, evident, de dimensiunea geamurilor și de așezarea lor. Dacă vrei o lumină mai caldă, alege culori care să ducă în această zonă, iar, dacă preferi lumina rece - deși este mai obositoare - încearcă să găsești nuanțe din această gamă, pe placul tău. Suprafața sufrageriei este, de asemenea, foarte importantă. Cu cât spațiul este mai mare, cu atât decora cu mai multe surse de lumină. De aici poți alege din zeci de modele de corpuri de iluminat de dimensiuni, culori și forme variate, care să se potrivească perfect sufrageriei tale.

Alege corpurile de iluminat în funcție de suprafață

Cu siguranță, nu îți dorești o lumină prea puternică și obositoare. Din contră, vrei ca lumina să fie potrivită și să aibă o intensitate care nu fie deranjantă, dar nici prea slabă, fiindcă nu vrei să te chinui. Corpurile de iluminat trebuie alese, așadar, în funcție de dimensiunea sufrageriei, pentru ca lumina să se reflecte constant și natural. Dacă tavanul este mai jos, se recomandă spoturile, iar, dacă nu, se pot utiliza lustre. Un spațiu mai mare poate permite și instalarea unei surse mai puternice de lumină.

Banda LED creează o atmosferă caldă

Poți utiliza banda LED în jurul televizorului din sufragerie sau chiar de jur împrejurul tavanului. Aceasta va da o senzație de confort și căldură, iar atmosfera creată în timpul serii va fi liniștitoare. Avantajul benzilor LED este acela că pot fi reglate atât din punct de vedere al intensității, cât și din punct de vedere al culorilor, și nici nu au o lumină prea puternică. Așadar, te poți juca frumos cu nuanțele, în funcție de starea pe care o ai dar și de momentul zilei.

Profită de lumina naturală

Lumina naturală este esențială pentru ca, în timpul zilei, în sufragerie, să fie o atmosferă plăcută. Atunci când faci proiectul casei, asigură-te că sufrageria va avea geamuri mari, de preferință, poziționate pe partea unde soarele stă cel mai mult pe timp de zi. Lumina naturală este și foarte sănătoasă și creează o stare de bine întregii familii. De asemenea, un plus al geamurilor mari este că, mai ales, dacă locuiești într-o zonă frumoasă, vei avea parte și de priveliște pe măsură.

Folosește mai multe tipuri de corpuri de iluminat

Mai ales, dacă spațiul îți permite, poți să devii creativ și să combini mai multe tipuri de corpuri de iluminat. Acestea pot să fie de diferite mărimi și modele, dar, o regulă importantă este să aparțină aceluiași stil. Nu așeza în aceeași cameră lustre minimaliste cu lampadare specifice stilului clasic. Trebuie păstrat un stil de amenajare unitar și armonios.

Sufrageria este una dintre încăperile din locuință cu un nivel mare de trafic. De obicei, acolo îți petreci o bună parte din zi, alături de toți cei dragi și, de aceea, este important să ai parte de o atmosferă plăcută. Lumina este un element de bază în crearea acestei atmosfere armonioase și dacă respecți aceste reguli vei obține rezultatul dorit, dar și un plus de confort și un aspect frumos și elegant.

Filtre articol

Categorie articol: Instalatii

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro